AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-28-2011, 00:04   #1
Kullanıcı Adı
cartman
Standart Taraf: Ve aleykümselam Apo!

KK lideri Abdullah Öcalan, avukatları acalığıyla Taraf ’a selam göndererek "Ahmet Altan ve Yasemin Çongar’a selamlarımı iletiyorum. Onların Taraf gazetesiyle önemli bir özgürsel yol açtığını biliyorum."dedi. Taraf da Öcalan'a "Ve aleykümselam Apo!" başlığıyla cevap verdi.

Taraf'ın değme solculardan daha cesur olduğunu söyleyen Öcalan, Ahmet Altan, Yasemin Çongar'ın yaptıklarını anlattı. Öcalan, Hasan Cemal ve Cengiz Çandar'a da selam söyledi.

Öcalan'ın açıklamaları şöyle:

"Ahmet Altan ve Yasemin Çongar'a selamlarımı iletiyorum. Ahmet Altan'ın yazılarını okuyorum. Özgürlükçü yanının güçlü olduğunu biliyorum. Onların Taraf gazetesiyle önemli bir özgürsel yol açtığını biliyorum. Bunu çok değerli ve önemli buluyorum. En değme solcudan daha yararlı ve cesur buluyorum. Taraf'ın Türkiye'deki hegemonik yapıya eleştiriler yaparak özgürlüksel bir duruş sergilediler. Taraf'a eleştirilerim de var. Onları zaman zaman eleştirdim de. Ama benim eleştirilerim onların bu değerli, özgürsel yanını ortadan kaldırmaz.

Zaten Kürt sorununa, toplumsal konularda da eleştirisel yaklaşmak gerekir. Yasemin Çongar'ın da yazılarını aynı çerçevede buluyorum. Değerlidir, özgürlük yanı gelişkindir. Onun edebi yanı da var. Daha önce edebiyat üzerine yazdığı yazıları okuyordum. Son zamanlarda yazmıyor ya da ben alamıyorum. Cengiz Çandar ve Hasan Cemal'e selamlarımı iletiyorum."

cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-28-2011, 00:14   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
eee herkes safini belli ediyor..

Konu Mavera tarafından (06-28-2011 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-28-2011, 00:40   #3
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Şaşırmadım...
Alt 06-28-2011, 00:48   #4
Kullanıcı Adı
Eşref
"ve Aleyküm Selam" sözünü Müslümanlar, kendisine selam veren diğer Müslümanlar için söyler. Anlamı ise "Allah'ın (cc) rahmeti ve bereketi üzerine olsun" şeklindedir.

Ateist Altan'ın, terörist Apo'ya bu şekilde selam vermesi, bunların ne kadar samimiyet yoksunu olduğunu gösteriyor. Lakin şükürler olsun ki; Allah'ın (cc) rahmeti ancak Müslümanlar içindir. Dinsiz - teröristler için Yaratan'ın sadece gazabı vardır.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-28-2011, 01:18   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
konuşma lenn ahmet...
sen okuyon bu gazeteyi la...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-28-2011, 02:43   #6
Kullanıcı Adı
unnamed
zamanında taraf için güzel laf edenler nerdedir şimdi...
Allah tan bir kere bile elime almadım bu gazeteyi...
şimdi bu kararım için kendimi daha mutlu hissediyorum...
Alt 06-28-2011, 04:11   #7
Kullanıcı Adı
TYH
Asker aleyhtarlığı yaptığından bu itleri sivil demokrat diye değerlendirip bu gazeteyi okuyanlar şimdi kına yaksınlar
Alt 06-28-2011, 04:17   #8
Kullanıcı Adı
HaArP
Selam George Soros'a Müslümanlık kisveside kodu !
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)