AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 01-22-2010, 05:21   #1
Kullanıcı Adı
delidumrul
Standart Tarafın iddaa ettiği balyoz planı hakkında bir sorum var???
Değerli arkadaşlar az önce kanaltürkte taraf gazetesinin iddaa ettiği balyoz darbe planının tam metinli ses cd sini yayınladılar. İzleyenleriniz var mı bilmiyorum fakat anlaşılan o ki gazeteye kırpılarak metinler konulmuş ve bir savaş halinde istanbulu iç anadoluyu güneydoğu anadoluyu ve ankarayı nasıl koruyacaklarını tartışıyor komutanlar.yani bir tatbikat cdsi gibi ve iç isyanda çıkar ise nasıl iç isyana ve dış cephelere cevap vereceklerini tartışıyorlar. tamamen objektif olarak dinledim bana böyle geldi yani dedikleri gibi bir darbe ve müslümanlığa karşı bir saldırı gibi gelmedi.aklıma bir komplo teorisi geldi. eğer gerçekten bu bir savaş planıysa ve taraf kırparak böyle bir iddaa ortaya atıyorsa bu kime zarar verir. dinleyenler varsa lütfen beni aydınlatsın ben böyle algıladım.tarafın esas amacı cuntacılara değilde akpartiye mi zarar vermek. sadece şüpelendim.
Teşekkürler hepinize. Rica ederim çok merak ettim.

delidumrul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-22-2010, 05:32   #2
Kullanıcı Adı
delidumrul
şimdi sesi ona ait olduğu iddaa edilen generalde bağlandı sesinin alakası yok. taraf gazetesi yazarı biraz kızardı. noluyor
Alt 01-22-2010, 05:35   #3
Kullanıcı Adı
Fırat
Hangi dış tehlike bu ülkede ezanı türkçe yapıpta ne elde edecek?
Hadi onu geçtim bizde hangi ahmak kafalı bunu niye yapsın.
Alt 01-22-2010, 05:40   #4
Kullanıcı Adı
delidumrul
yok arkadaşım türkçe olacak diye birşey yok yünanistanla savaşa girilirse diyorlarmış. camilere bombada yok cd de. hemde askerler hükümet kuracakmış diye yazacakmış yarın taraf Akparti hükümetinden bakanlarda varmış içinde yani savaş halinde mecliste kimlerden yardım alınacağıymış aslında. bu sefer gerçek değilse bence akparti zarar görür. o yüzden sordum. cemil çiçekte bağlandı programa akıllıca çekimser davrandı. helal olsun yargı karar verir dedi. hükümetin başbakanı güyya tobb başkanı rıfat hisarcıklıoğluymuş.
Alt 01-22-2010, 06:36   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Hepsi hikaye canım. Ne münasabet ordumuz laikliği veya rejimi korumak maksadıynan darbe düşünecekmiş de, darbeye zemin hazırlamak için memlekette kanlı kaos planları uygulayacakmış da, gazetecileri ve herkesimden "irticacı" insanımızı fişleyecekmiş de, TBMM'nin görev yapabilmesini engelleyecekmiş de, hükümeti ortadan kaldırıp ülkenin yöneytimine el koyacakmış da... Muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz, Türk ordusu bunları yapacakmış ha... Ordumuz ve darbe nasıl bu ik lafı biraraya getirirsiniz, siz yüzyıldır hangi ülkede yaşıyorsunuz...

Sahi 12 Eylül darbesinden sonra -bizim çocuklar başardı- diyen Amerikalıydı değil mi... Bakın onu da bile ordumuz yapmamış ki zaten..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2010, 06:53   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
"Buradaki bir başarı sadece İstanbul'la sınırlı kalmayacak, hareketin başarısına bağlı olarak İç Anadolu ve Türkiye'nin genelinde bazı bölgelerde bu olaylar tırmanma gösterir, onun için buradaki hareketin süratle bastırılması birinci prensiptir"

"İstanbul'un üzerine çökerim. Belediye başkanıymış, savcıymış, hakimmiş, kaymakammış bu olaya olumsuz bakan insanları ve gerekirse belediye başkanlıklarında komutanlıkları görevlendirmek şeklinde ve ağır bir baskı..."

"Bir yerde halkı karşımıza almak meselesi ayrı, bunlar kararını vermişler bu ülkeyi bölecekler, başka bir rejime taşıyacaklar. Böyle kararlı olan bir halka da acımasızca hareket etmek bizim görevimizdir. Onun için bütün unsurları buraya getirmek..."

Yetişin ehli vatan ülke işgal altında ama durun ordumuz bizi kurtaracak
Alt 01-22-2010, 06:53   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Yarın Taraf alın, çok şey yazacak...
Alt 01-22-2010, 12:41   #8
Kullanıcı Adı
delidumrul
Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Buradaki bir başarı sadece İstanbul'la sınırlı kalmayacak, hareketin başarısına bağlı olarak İç Anadolu ve Türkiye'nin genelinde bazı bölgelerde bu olaylar tırmanma gösterir, onun için buradaki hareketin süratle bastırılması birinci prensiptir"

"İstanbul'un üzerine çökerim. Belediye başkanıymış, savcıymış, hakimmiş, kaymakammış bu olaya olumsuz bakan insanları ve gerekirse belediye başkanlıklarında komutanlıkları görevlendirmek şeklinde ve ağır bir baskı..."

"Bir yerde halkı karşımıza almak meselesi ayrı, bunlar kararını vermişler bu ülkeyi bölecekler, başka bir rejime taşıyacaklar. Böyle kararlı olan bir halka da acımasızca hareket etmek bizim görevimizdir. Onun için bütün unsurları buraya getirmek..."

Yetişin ehli vatan ülke işgal altında ama durun ordumuz bizi kurtaracak
e işte istanbul iç anadolu korumaymış. zaten yünanlılar istanbul ve iç anadoluyu bir gecede işgal edecekmiş güyya.

bu savcı hakim belediye başkanı konusunu bende çözemedim ama sıkı yönetim savaş halinde eğer direnişe karşı devlet görevlisi olursa ordunun değiştirme yetkisi varmış. bence böyle bir kanun var ise değişmeli.

bu başka rejim olayından şüpheliyim işte eğer savaş sonrası düzen sağlanıp içerde cumhuriyet rejimine karşı çıkanlara müdahale hakkı varmış ordunun.

peki sorum şu bu tarafın iddaa ettiği ordunun kuracağı hükümette bazı önemli bakanlıklarda akpartili bakanlarda varmış. bu bakanlar hain mi?(haddim olmayarak) onlarda mı cuntacı?
belliki konuyu takip eden birisin. bu beni en çok düşündüren konu bu konuda aydınlatabilir misin beni.
Alt 01-22-2010, 12:53   #9
Kullanıcı Adı
manifesto
Cunta(ÇETE) kurup Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını asmaları da mı bir senaryo idi??
Yani geçmişte yaptıklarına bakınca bunların insanın tüyleri diken diken oluyor
Daha geçen yıllarda şemdinlide subaylara şehri bombalattılar
Yetmedi askeri mahkeme kol kanat gerdi katilleri salı verdi
Bunlar yaşanmışken bu planlar normal hatta az bile
TSK nın açıklamasına bakın yeniden nette
Reddetmemiş muğlak geçiştirici bir cevap
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2010, 13:02   #10
Kullanıcı Adı
delidumrul
Alıntı:
BenHur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cunta(ÇETE) kurup Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını asmaları da mı bir senaryo idi??
Yani geçmişte yaptıklarına bakınca bunların insanın tüyleri diken diken oluyor
Daha geçen yıllarda şemdinlide subaylara şehri bombalattılar
Yetmedi askeri mahkeme kol kanat gerdi katilleri salı verdi
Bunlar yaşanmışken bu planlar normal hatta az bile
TSK nın açıklamasına bakın yeniden nette
Reddetmemiş muğlak geçiştirici bir cevap
Evet bende açıklamayı okudum ama bugün brifing verecekmiş merakla bekliyorum açıklama ön açıklamaymış sitedeki. Ben derimki burnuma pis kokular geliyor.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)