07-03-2008, 21:01 | #1 |
Taraftara olan borcumu kupalarla ödeyeceğim
Tatilini geçirdiği ülkesinden İstanbul'a gelerek takımla birlikte Samandıra Tesisleri'nde sezon antrenmanlarına başlayan Roberto Carlos, FB TV'ye geçirdiği tatil dönemini ve Fenerbahçe'nin 2008-2009 futbol sezonu hedeflerini aktardı. Geçtiğimiz sezon Sevilla maçında aldığı darbeyle sakatlanan ve 3,5 ay sahalardan uzak kalan oyuncumuz Fenerbahçe taraftarına borçlu olduğunu ve bu borcu bu sezonki elde edilecek şampiyonluklarla ödeyeceğini açıkladı. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda bu kez hata yapmayacaklarını ve iki kupayı da kaldıracaklarını söyleyen Brezilyalı oyuncumuz şöyle konuştu: "Geçen sezon sonu takımda yer alamadım. O dönemde ligde bazı basit hatalardan dolayı önemli puanlar kaybettik. Şampiyon olmak isteyen bir takım için bunların olmaması gerekiyor. Özellikle kendi sahamızda yenilmeyi bir kenara bırakın, beraberliği bile göze alamazsınız. Bu sene bu hataları tekrarlamamalıyız. Türkiye Kupası için de uzun dönem sonra bu özlemi gidermeliyiz. Bu süreyi daha fazla uzatmayacağız. Maçlara başlayıp bu kupayı da kazanmamız gerekiyor. Başkanımız çok güçlü bir takım kuruyor. Bize düşen de bu saydığım tüm başarıları elde etmek." fenerbahce.org
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-03-2008, 21:13 | #2 |
Gökhan Gönül antrenmanda
Gökhan Gönül antrenmanda
Takımımız akşam saat 18.00'de yaptığı günün ikinci antrenmanında kuvvet çalışması yaptı. Önder Özen yönetiminde Samandıra Kamp Merkezi'nde başlayan antrenman düz koşu ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla devam etti. Alt sahada antrenmanın son bölümünü kuvvet çalışması ile tamamlayan oyuncularımız bazı hareketleri yapmakta zorlandılar. Brezilyalı oyuncumuz Edu Dracena antrenmana katılırken, Gökhan Gönül takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. fenerbahce.org |
|
07-03-2008, 21:19 | #3 |
HAYDİ HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH AMİİİN.
|
|
07-04-2008, 19:56 | #4 |
görcez bakalm
|
|
07-04-2008, 19:58 | #5 |
görende futbolu 1 kişi oynuyor sanıcak kendini çok büyük görmüş o iyi oynarsa tüm takım kötü oynasada birşey olmaz yani ;)
|
|
07-04-2008, 19:59 | #6 |
bir tekmeyle 3 ay sakat kalınır mı abicim?
adam gerçekten yaşlanmış. inşallah bu sene faydalı olur. kezman gitmedi mi hala. valla onu kovsunlar ben onun mevkinde oynıyayım daha başarılı olurum. gençlerbirliği maçıydı galiba o ne vuruştu boş kaleye kaçırdı ben olsam atardım mesela |
|
07-04-2008, 19:59 | #7 |
roberto amca büyük konuşmuş yaaa :D
|
|
07-04-2008, 19:59 | #8 |
Fenere olan borcunu yatarak ödüyor. Ekmek elden su gölden..
|
|
07-04-2008, 21:46 | #9 |
valla ben bu konuda fenere acıdım.. ne umutlarla transfer edilmişti birde bize nispet yapıyorlar :D :D.buna verilen parayı diğer futbolculara verseler fener uçar
|
|
07-06-2008, 15:40 | #10 |
İnşallah=)
Gökhanın iyileşmesine çok sevindim=) |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|