AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 08-24-2007, 18:55   #1
Kullanıcı Adı
parabol
Standart tarıhe saygızlıgı protesto edıyorum..
ılkogretımdekı yanlıs tarıh bılgılendırmesını protesto edıyorum..ogrencılere osmanlı devletıyle ılgılı hıc hos olmayan seyler anlatılp kucucuk cocukların tarıhlerınden nefret etmesı saglanıyor...padısahların ulkeyı sattıgı,kadınların ezıldıgı,sozde herkesımın yobaz oldugu falan anlatılıor ve bundan son derece rahatsızım..bunu protesto edıyorum..bu yıgıt padısahlarımıza sanlı turktarıhıne hakarettır bence..

parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-24-2007, 18:57   #2
Kullanıcı Adı
bennur
kesinlikle > >
bennur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2007, 19:01   #3
Kullanıcı Adı
Fahrenheit
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
ılkogretımdekı yanlıs tarıh bılgılendırmesını protesto edıyorum..ogrencılere osmanlı devletıyle ılgılı hıc hos olmayan seyler anlatılp kucucuk cocukların tarıhlerınden nefret etmesı saglanıyor...padısahların ulkeyı sattıgı,kadınların ezıldıgı,sozde herkesımın yobaz oldugu falan anlatılıor ve bundan son derece rahatsızım..bunu protesto edıyorum..bu yıgıt padısahlarımıza sanlı turktarıhıne hakarettır bence..
ilk okul 5 e kadar son osmanlı padişahı Vahdettin Han ı bir hain bilirdim 5 .sınıfta okuduğum bir tarih kitabında böyle olmadığını öğrendim

yine ilk okul bitene kadar Atatürk Kurtuluş Savaşını tek başına kazandı zannediyordum .. Öğretmenlerin ve kitapların anlatımları çok yanlış .. BENDE PROTESTO ediyorum..
Fahrenheit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2007, 19:02   #4
Kullanıcı Adı
Seyda
+1
Seyda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2007, 19:04   #5
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Protesto ediyorum kınıyorum..
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2007, 19:08   #6
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Türk gençliğini dogmalara sürükleyen anlayışı ben de tüm yüreğimle ve nefretimle PROTESTO EDİYORUM!
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2007, 20:18   #7
Kullanıcı Adı
parabol
Alıntı:
Fahrenheit Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
ilk okul 5 e kadar son osmanlı padişahı Vahdettin Han ı bir hain bilirdim 5 .sınıfta okuduğum bir tarih kitabında böyle olmadığını öğrendim

yine ilk okul bitene kadar Atatürk Kurtuluş Savaşını tek başına kazandı zannediyordum .. Öğretmenlerin ve kitapların anlatımları çok yanlış .. BENDE PROTESTO ediyorum..
en azından 5. sınıfda duzeltmıssın bu yanlısı..ama 20 kusur yasına gelıpte hala gerceklerı bılmeyenler var canımı acıtıo bu benım >
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2007, 20:26   #8
Kullanıcı Adı
kobbal
GENÇLERİN GENÇLİĞE SAHİP ÇIKMAMALARINI PRATESTO EDİYORUM
Alt 08-24-2007, 21:08   #9
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Ben açıklayamam bunu R.T.E;ama şunu söyleyebilirim ki senin mantığınla Atatürk yaptıysa kesinlikle doğrudur yaklaşımı çıkıyor ki bence bu çok yanlış...

Atatürk ülke dışına gönderdi;o zaman bu adam vatan hainidir demek Atatürk'ü ilahlaştırmak ile eşdeğerdir...O da bir insan o da hata yapmış olabilir.
Vahdeddin ile ilgili yeterli bilgiye sahip olmadığım için o konuda bir yorum yapamayacağım.
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-24-2007, 21:31   #10
Kullanıcı Adı
maviinsan
Alıntı:
R.T.E. Nickli Üyeden Alıntı
VAHDETTİN HAİN DEĞİLSE NEDEN "YÜCE ATATÜRK" onu ülke dışına gönderdi.
açıklayabilecek var mı acaba.
Atatürk yeni bir devlet kuruyordu.Ve yeni devlet seçeneksiz olmalıydı.VAhdettin ile yeni cumhuriyet aynı çatıda yaşayamazdı.Bunun için Atatürk sadece vahdettin'i değil bütün hanedan üyelerini dışarı çıkarmıştır.Kaldı ki bu gayet normaldir.Bütün dünyada bu yapılır.Habsbur HANEDANINA da ROMANOV hanedanına da aynısı yapılmıuştır

Bir ülke kolay kurulmaz.ve ülkenin kurulması için birilerinin canı yanması gerekiyorsa yanar...AMA bu canları yananların hain olduğu anlamına gelmez...

maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)