AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-28-2010, 17:12   #1
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Exclamation Tarihi garda yangın!
Tarihi Haydarpaşa Tren Garı'nın çatısında başlayan hızla büyüdü. Çatı yüksekte olduğundan dolayı, itfaiye ekipleri müdahalede güçlük çekiyor.

Ölen ya da yaralananın olmadığı yangına itfaiye, su ve köpüklerle müdahale ediyor. İtfaiye yetkilileri, binanın tamamı tehlike altında olduğunu belirdi. Çevre ilçelerden de itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek için Kadıköy'e geçiyor. Sahil güvenlikte denizde önlemlerini aldı.

Çatı katının tamamı alevlerle sarılırken, garın tamamının tehlikede olduğu belirtiliyor.

Polis ekipleri de vatandaşları garın bulunduğu alandan uzaklaştırmaya çalışırken, olay yenine çok sayıda ambulans sevkedildi.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, "Denizden de karadan da müdahale edildi. Tüm çevre boşaltıldı. Hem denizden hem karadan bütün trafik durduruldu. Ölü ya da yaralı sayısı ile ilgili net bilgi yok" dedi.

habervaktim

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-28-2010, 17:14   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart Haydarpaşa Garı kül oluyor
Haydarpaşa Tren Garı'nda büyük çaplı yangın çıktığı belirtiliyor. Çatının tamamının yandığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaye ekibi ve ambulans gönderildi. Polis yolları açmaya çalışıyor.

Deniz seferini yapan yolcu vapurları hızlı bir şekilde geçirilmeye çalışıyor. Yaralıların olup olmadığı henüz belirlenmedi.

Kanal 24 televizyonunun moderatörü Fuat Kozluklu olay yerine yakın bir noktadan yangını anlatıyor. KOzluklu Garın sağ tarafında yangının çoğunluklu olduğunu ve binanın büyük bir bölümün alevlar altında kaldığını belirtti.

haber7
Alt 11-28-2010, 17:21   #3
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
kontrol altına alınmış ama ciddi hasar oluşmuş ... Yaralı olmaması sevindirici...
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2010, 18:10   #4
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb Haydarpaşa Tren Garı'nda yangın
İstanbul Kadıköy'de bulunan Haydarpaşa Garı'nda yangın çıktı.

- Tarihi Haydarpaşa Tren Garı'nın çatısında saat 15.30 sıralarındayangınçıktı.

- Anadolu yakasındaki bütün itfaiye ekipleri müdahaleye katıldı.

- Gara denizden su püskürtüldü.

- Yangının ardından gardaki yolcuların ve çalışanların tahliye edildiği, bölgede sadece itfaiye ekiplerinin bulunduğu öğrenildi.

- Yangının çatı izolasyonu çalışması yüzünden çıktığı yönünde iddialar var.

- Yangından sonra yükselen alevler ve dumanlar Avrupa yakasından da görüldü.

- Saat 16.10 itibariyle yangının tamamen kontrol altına alındığı bildirildi ve soğutma çalışmalarına başlandı.

Samanyolu Haber

M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2010, 18:25   #5
Kullanıcı Adı
depare
Haydarpaşan'ın tarihte ki yeri büyük yazık bu tarihi değerlere çok dikkat edilmeli..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2010, 18:42   #6
Kullanıcı Adı
Fırat
Gitti güzelim gar..
Alt 11-28-2010, 18:50   #7
Kullanıcı Adı
ZÜMRA
Bu olayla ilgili çok da masum düşünemiyorum. Bu kadar vurdum duymazliga pes diyorum ve bilinçli olarak yangın çıkarılmış olmasından şüpheleniyorum. 2 gün sonra tren garı kullanılamaz durumda denilip kapatılabilir ve bir kaç ay sonra satılabilir. Bakalım bu yangın ile gar, otel yada restraunt şeklini alıp kimlerin ceplerini dolduracak. Umarım sui zanda bulunuyorumdur.
ZÜMRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2010, 18:53   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
Tüm Türkiye'nin içini sızlatan Haydarpaşa Garı'nın yanması sonrası ünlüler isyan etti..

cuneytozdemir: Haydarpasanin yanmasi skandal degil.. Goz gore gore yanmasi skandaldir! İtfaiyeyi taseronlastirirken bunu da dusunmuslerdir degil mi..Dusunmuslerdir, dusunmuslerdir...Haydarpasa'yi bile sonduremeyen belediye... Bir de depremi dusunun... Hepimiz olecegiz!

AkalinDemet: yokmu havadan söndürme helikopteri !!!bu ne yaaaa!!!nefret ediyorum

orayegin:
Ne dersiniz, Anıtkabir'de 'nedeni belirlenemeyen' yangına kaç kaldı?

gizem_ozdilli:
çok yazık oldu ....bir yangını bile söndüremeyen ödüllü bld.bşk ....

Tan_Tasci:
Uyan turkiye memleket yaniyor uyan artik

MetinAROLAT:
Adamlar acikca soyluyo yangin alt katlara inerse bina tamen coker diye ve alt katlara iniyomus .cevap: naapalim helikopterimiz yok.yuh ya
arzubalkan: Ulkenin tarihi ve dogal zenginlikleri birilerinin cebi dolacak diye yok ediliyor. Cocuklarimiz icin uzuluyorum

NOdabasi:
yok mu yangin sensoru? yok mu havadan mudahale? yok mu oraya ozel bir ihtimal koruma plani?

Lerzan_Mutlu
Yananı sondursen neolur Yanan yanmıstır maalesef!

GaniMujde
Nasıldı o şarkı? Haydarpaşa garındaaa Kadiriyem,Haydarpaşa garında.Yandım da söndürmeedin çıban çıksın oranda.Kadiriyeme ben yandııım.

AylinAsLIM Haydarpaşa'yı yakanlar/yanmasına izin verenler, bu binanın toplumsal hafızamızdaki yerini gayet iyi biliyorlar da yakıyorlar. Eminim bundan.
Alt 11-28-2010, 18:54   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
bunlar ne sanıyorsa kendini...
Alt 11-28-2010, 18:58   #10
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Eminimsiden enstanteneler

Kadir Topbaş ın bizzat gelip söndürmesi beklenmiş, tezahürat yapacak kalabalık geç toplanınca Kadir Topbaş ın gelmesi de gecikmiş

Şimdi de Kadıköyde ezan okunuyor, ZAMANLAMASI MANİDAR... TAAMMI

Yangını "otel yapmak için çıkarttılar" dedirtip akpyi zor duruma düşürmek için ergenekoncular başlattı. Çatıda çalışanlardan biri emekli uzman çavuşmuş

başbakan'ın müjdesini verdiği Kadıköy de "İkinci Süleymaniye Camisi" nin yeri belli oldu

Haydarpaşa cemaat işi. 2023 e kadar anıtkabir de yanlışlıkla yakılacak

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)