![]() |
#1 |
![]() TARİHİMİZE BAŞKENTLİK YAPMIŞ İLLERİMİZDEN HANGİSİNİ GÖRMEK VE TARİHİ YERLERİNİ GEZMEK İSTERDİNİZ?? :D
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben bursalıyım İstanbul'u gezip görmek isterdim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ben hepsini en ince ayrntısına kadar gezmek istyrm...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Edirneyi az da olsa gördüm İstanbulda da gezip görmediğim daha çok yer var ama bursa dedim çünkü gitmek daha nasip olmadı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() arkadaşlar ben edirneliyim bursada okudum. ikisi de çok güzel şehirlerimizden dir. edirne küçük şirin tarihi dokusu olan özellikle selimiyesi bursada edirneye göre daha büyük ve yine aynı şekilde tarihi dokusu eserleri bakımından zengin bir tarihi şehirdir. edirne de şuan yok olmuş edirne sarayı yeniden ortaya çıkartılıyor edirne sarayına bakılarak incelenerek istanbuldaki topkapı sarayı inşa edilmiştir. bilgilerinize sunulur. :D sorusu olan varsa alabilirim
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben istanbul hastası birisiyim...daha ocak ayında gittim ama daha gezecek çok yeri var..
yine gidecem inş...ama sultan ahmet le eyüp e hayran kalmamak imkansız yaaaaaa çok muhteşem yerler....özlüyorum yaaaaa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bursayı görmek isterim bende inş yakın zaman da Allah nasip eder cümlemize.Amin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() AMİN!!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |