|
![]() |
#1 |
![]() Tarım Bakanını Protesto ediyorum..
Aylardır et sorununu çözemeyen..Ramazan ayında milletimize et yediremeyen,,etin kilosunu 40-50 lere dayanmasına çare üretemeyen ve ramazanda halkıma ucuz et yedireceğim deyipte sözünü yerine getiremeyen ve şimdi kurbanda düşük kurban olacak deyipte hala fiatları düşüremeyen ve düşürmesini beceremeyen bu konuda proje ve eylem planı ortaya koyamayan ve ayrıca domatesi 10 liraya kadar çıkmasına göz yuman Tarım bakanını protesto ediyorum..bize iş bitiren lazım..laf üreten değil..bizim düşmanımız çok..biz başarılı olmak durumundayız..biz artık iktidar değil muktedir olmalıyız.savunma değil hep karşı atak yapabilmeliyiz..ne diyor isek o olmalıdır..söz ağızdan çıkar..ve sayın bakanın bir an önce fiyatları aşağı çekmesini diliyorum..eğer çekemiyorsa kendisinin bakanlıktan çekilmesini diliyorum... saygılarımla
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Teşekkür ederim Kardeşim..
Sevgili Başbakanım..Canım Başbakanım Meclis Grubunda emekliye verdiği zammı kofala kofala sanki çok zam veriyorcasına anlattı bende çok sevdiğim hatta canımdan çok sevdiğim başbakanımı dinlerken hep içimden şu geçti...! Yawww etme başbakanım eyleme etin kilosu 50 lira.. vatandaş 10 kilo et alayım dese 500 lira eder..aşağı yukarı asgari ücret kadar...bunlar yanlış şeyler..hele şu seçim arefesinde.. Bizim milletimizin türbanını aç..ses etmez ama midesini aç bırakırsan metler..biz türk milleti olarak vicdanımıza değil midemize cüzdanımıza bakarız...Ülkemde sosyal patlama yaşanıyor..istanbulda ev kirası 750 tl.. geçmiş yıllarda yıne bu sitede bir önerim olmuştu..memura emekliye BÖLGESEL ZAM diye..yani büyük şehirlerin hayat yaşam standartına göre zam yapılsın önerisi getirmiştim. çok eleştiri almıştım..ama hala aynı fikirdeyim..ben nevşehirliyim.burda ulaşım sorunu olmaz..neden şehrimiz küçük yaya gidebilirsin her yere..şehrin bir ucundan diğer ucuna..nevşehirde en lüks ev kirası 400 tl.hemde turizm bölgesi olmamıza rağmen vede üniversite geldiği için bu en pahalı tavan hali..yani İsnabuldaki memur ile nevşehirdeki memurun aldığı aylık aynı olsada.harcamalar ve mecburi giderler konusunda İstanbul perişen nevşehirli memurlar lüx içindeler...inanamayanlar gelsin görsünler..neyse konuyu uzatmayayım.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yokmu Başka Protesto eden..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |