AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 01-28-2009, 15:33   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Tartışalım.. Soruşturmanın Selameti !
Varan 1

Şener Eruygur GATA'ya yatırıldı

Ergenekon kapsamında tutuklanan eski Jandarma Genel Komuıtanı Şener Eruygur, cezaevinde merdivenlerden düşerek beyin kanaması geçirdiği iddiasıyla Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 30 gün kaldıktan sonra GATA'Ya sevkedildi.

17 Ocak 2008

Varan 2

Silivri'den paşa kaçırma operasyonu... İki kez sağlık kontrolünden geçirilip 'Aspirine bile ihtiyacı yok' raporu verilen emekli Org. Hurşit Tolon, sahte raporla GATA'ya götürülmek istendi. 12 Ocak 2009

Defalarca rahatsızlanarak hastanelere kaldırılan Hurşit Tolon sonunda başarıyor ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)'ya sevkediliyor. 23 Ocak 2009

Varan 3

Kemal Alemdaroğlu serbest kalması için yardımı geçen kişilere teşekkür ilanında bulunuyor. Bu ilanda ikinci sıradaki Necmettin Karaduman ismi çok dikkat çekici. Zira bu isim Encümen-i Daniş'in Başkanı...

Varan 4

Milli İrade düşmanı Ergenekon destekçisi sesi fazla çıkan güruhtan yapılan baskılara dayanamayan Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu, soruşturmaya 3 savcı daha eklenmesine karar veriyor.

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-28-2009, 15:44   #2
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
acaba son kozlarını mı oynuyorlar sorusu akla geliyor

bunlar daha başlangıç yarım yüzyıla varan bir örgüt böyle üç beş ayda ortaya cıkarılamaz italyadaki gladyoda on sene sürmüştü

bence süprizlere hazır olmalıyız kim bilir dost bildiğimiz kişiler bile alınıp sorgulanabilir.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-28-2009, 15:53   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Al birini vur ötekine...Ama en önemlisi ana Muhalefetin bir örgütü,çeteyi açık bir şekilde savunmasıdır.Bu durum beni hayrette düşürmekle beraber;gerçek yüzlerini ifşa etmeleri olayın sevindirici tarafı..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-10-2009, 23:29   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Soruşturmanın selametinden bu son dönemde ciddi ciddi endişe duymaya başladım arkadaşlar.

Şener Eruygur ve Hurşit Tolon'dan sonra şimdi de Levent Ersöz Gata'ya uzanmak üzere... Ergenekon Soruşturması'nda gelişmeler bir süredir aleyhimize ancak bugün ortaya çıkan kaset çok işimiz yarayacak.

Şener Eruygur'un eşi ile Şener Eruygur'un albay doktoru arasında ggeçen şok konuşmaların kim tarafından ve nasıl kaydedildiği bir yana, bu konuşmada geçen sözler gerçekten vehamet arz ediyor.

Albay Doktor, Şener Eruygur'un eşine ben onu çıkarırsam başınıza yine aynı şeyler gelir gibisinden sözler söylereyek Eruygur'un hastanede yatmaısnın daha iyi olacağını söylüyor.

Öte yandan, bir süre önce düşerek beyin kanaması geçirdiği haberi yayılan bu nednele hastanaede olan Eruygur'un hastane içerisinde turp gibi sağasağlam dolaştığı anlar da videoya kaydedilmiş....

Bu kayıt, Ergenekon tahliyelerini ve özellikle de Gata'ya sevk olarak paçayı kurtarma çabalarını bundan sonra daha da zorlaştıracak.

İşte Gündeme Bomba Düşen Kayıt

sonsayfa

Konu Üç mevsim tarafından (02-10-2009 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir..
Alt 02-10-2009, 23:59   #5
Kullanıcı Adı
tek_hece
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şener Eruygur ve Hurşit Tolon'dan sonra şimdi de Levent Ersöz Gata'ya uzanmak üzere... Ergenekon Soruşturması'nda gelişmeler bir süredir aleyhimize ancak bugün ortaya çıkan kaset çok işimiz yarayacak.

Olayı kişiselleştirmek dogru degil bence.. Bu şekilde gelişmeler aleyhimize şeklinde bir söylem pek dogru olmaz. bir savcı degiliz. bu bir tek Akpartinin meselesi degil .. bu Bütün Türkiye'nin meselesi..
tek_hece isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2009, 00:19   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
tek_hece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Olayı kişiselleştirmek dogru degil bence.. Bu şekilde gelişmeler aleyhimize şeklinde bir söylem pek dogru olmaz. bir savcı degiliz. bu bir tek Akpartinin meselesi degil .. bu Bütün Türkiye'nin meselesi..
Ben kendi adıma mı konuşuyorum, öyle mi göründü, eğer öyle göründüyse emin olun benim bir beklentim yok.

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
encümen-i daniş, ergenekon, etö, gata, hurşit tolon, kemal alemdaroğlu, soruşturma, şener eruygur

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)