AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 07-07-2008, 22:13   #1
Kullanıcı Adı
Yâren
Standart Tartışıyorum...Darbe Günlükleri ne ifade ediyor?!

Darbe günlüklerinin tam metni için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ...

Bizler rahat evlerimizde huzurluca uyurken! arkamızdan çevrilen oyunlar bir bir su yüzüne çıkıyor. Toplumun değerlerini gözardı ederek kişisel menfaatleri gereği bu ülkeye ihanet edenlerin planları bir bir bozuluyor.Bu noktada herkese sorarım...

*Darbe bu ülkenin bir gerçeğimi?

*Günlüğe bakılırsa kraldanda kralcıların bulunduğu açık. Bu, askerin içindede derin devlet olduğunumu gösterir?

*Askerin içindeki Ergenekonmu, Ergenekonun içindeki Askerler mi demeliyiz?

*Asker-siyaset-medya-işadamı ilişkileri?

*Hükümette boş durmamış ama yinede pasifmi kalıyor? Demokrasinin gücünü yeterince gösteremiyormu?Kadrolaşmalar, derin devletin el değiştirdiğinimi gösteriyor?

Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-07-2008, 22:22   #2
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Günlükleri okuduğumda aldığım ilk izlenim.. Askeriye de emir komuta tabirinin tamamıyla bir fiyaskodan ibaret olduğudur. Gücü elinde bulunduran yada çoğunluğu elinde bulunduran askeriyede her zaman üstünmüş.. 60 darbesinde subayların yaptıklarını bu seferde kuvvet komutanları üstlerine rağmen planlamışlar.. Ve herkezinde dediği gibi Özkök ün darbe girişimini engellemede çokda fazla payı olmadığını gördüm.. Onların planlarının önündeki en büyük engel kamuoyu desteğinin eksikliği eğer bu desteği arkalarından hiissetselerdi eminim Özkök pekde bir şey yapamazdı..
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 22:30   #3
Kullanıcı Adı
Meftun
valla ben de inanamadım...resmen darbe planlamışlar..utanmadan sıkılmadan...kafalarındaki vehimle...hadi bunlar bildiğimiz şeylerdi...adamlar resmen örev edinmişler...ve işlerinden önce geldiğini de söylüyorlar....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 22:32   #4
Kullanıcı Adı
Supraliminal
onların sonunun geldiğini ifade ediyor.Artık sonunuz geldi darbeciler bitiyorsunuz . >
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 22:33   #5
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Ne diyor:

* Önce basını ele geçirecektik
* Sonra rektörler gezintiye çıkacaktı sokaklarda
* Sendikalar kullanılacaktı.
* Afişer asılacaktı.
* Sivil toplum bizden yana konuşacaktı.

Sonuç; Hükümete "gözdağı vermek" ve "bizden korkunsunlar " senaryosunu hayata geçirmek.

Herşeyin üzerinde oldukları safsatalarını kendilerine inandırmışlar. Bakıldğı zaman sistemin, vesayetin üstü ibareler içeriyor. Gerektiğinde herşeyi mübah gördürtecek kadar net tavırlar, gözden çıkarmalar mevcut. Ne adına yapılıyor. Ülke bekçiliği bunu da Anayasal yetki olarak kendilerine tevdi etmişler. Bence derin devletten öte, devletin "tek sahibiyiz" anlayışı hakim ... Bu hakimiyet gerektiğinde derin devleti bile kullandırtır. AK PARTİ ye kapatma davası açtırtır. Anlayışın reelliği de tam burada günlükllerden yansıyan oluveriyor.

Burada 1. güç olmaya endeksli bir realite yatıyor maalesef ... Bizim farkımızda ; "Biz korkulacak olandan korkuyoruz ki; korkaklar için O bile kifayet etmiyor. " oluyor sanki ...

Şimdilik bunları yazayım.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 22:37   #6
Kullanıcı Adı
Türk Devrimi
BENDE YAZIM BIR GUNLUK TARAF GAZETESINE YOLLADIM BILMEM NE ORGENERALI NIN GUNLUGU DIYE YARIN BIRDUN CIKAR BENIM KI DAHA KOMIK :d
Türk Devrimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 22:38   #7
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
Türk Devrimi Nickli Üyeden Alıntı
BENDE YAZIM BIR GUNLUK TARAF GAZETESINE YOLLADIM BILMEM NE ORGENERALI NIN GUNLUGU DIYE YARIN BIRDUN CIKAR BENIM KI DAHA KOMIK :d
komiklik yapmayamı geldin darbeci akıllı ol ki seninde bağlantın çıkmasın.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 22:39   #8
Kullanıcı Adı
Berika
Yaşar Büyükanıt:
Ortaya konan stratejinin bazı gerekli parametrelerin ilavesi ile gözden geçirilmesi uygundur. Vahim bir tablo. Jeopolitik açıdan ABD ve AB ülkemize Ortadoğu'da yeni bir rol biçmeye çalışmaktadır. Yeni model bir Türkiye yaratmaya çalışmaktadırlar. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD'ne gittiğinde Fetullah Gülen ile buluştular. AK ismi bilinerek ve kasıtlı olarak Bediüzzaman'ın yazılarından alınmıştır. ABD, AB ve Türkiye'yi manipüle etmektedir. Direnmenin başladığı yerde ekonomi bir silah olarak kullanılmaktadır. Pozitif davranmalıyız. Acaba zaman mı geçti? Bence geçti. Dead line seçimlerdir. Eylem planında tedbirleri sıralamak kolay ama uygulanabilir olmalıdırlar. Kamuoyu desteği için en önemli kaldıraç basın yayındır. Bunu kullanmalıyız.

bu adamın iyi olduğunu düşünüyordum o da darbeci çıktı

fırsatını bulsa yapacak >

okudukça gündemde olan biten yerine oturuyor

o rektörlerin ne işle meşgul olduğu çok belli

yazıklar olsun bunlara
Alt 07-07-2008, 22:39   #9
Kullanıcı Adı
Yâren
Bence ergenekon Paşaların elindeki gayriresmi sözcüleri ve eylemcileri
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 22:40   #10
Kullanıcı Adı
Meftun
ya hükümet bir yasa çıkartıyor
bu komutan rektörü arıyor ve hemen tepki koyun ,arkanızdayız diyor..
ve ertesi gün şak açıklama..
ben de diyorum bu üniveristeler niye hiç bilimsel açıklama yapmaz...
emir komuta işliyormuş meğerse >
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)