AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ, AK Parti Forum Ziyaretçilerine Özel Bölümümüz Foruma gelen ziyaretçilerimiz bu bölümümüzde üyelik almadan konu açabilir ve üyeliği olupta şifresinde yada üyeliğinde bir sorun yaşayan arkadaşlarımız da bu bölümle bizlerden yardım isteyebilirler.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-26-2010, 10:41   #1
Kullanıcı Adı
Kayıtsız Üye
Angry Tas Atan Cocuklara Af
Selamun Aleykum.
Polisimize tas atan cocuklara af cikti malumunuz.onlar adina cok sevindim.
bir Akpartili olarak gordugum kadariyla Acilim ugruna Kandilden gelenler bile affedilmisken,krizlerden dolayi alacakalrini alamayipta cekelrini odeyemediginden hapislere dusenlere,yada hakkinda tutuklama oldugu icin kacak durumda cocuklarina nafaka kazanmaya calisan ama bundada pek basarili olamayan ''eski''is adamlarina ne zaman bir af cikacak?bu konuda bir hazirlik varmi?bizim cocuklarimizinda affa ihtiyaci var.ne aile kaldi ne is ne akraba ne umut.itibar gitti.millet bizden kacar oldu artik ya para istersek diye.Sayin basbakanimiza son olarak bir mektup yazacagim(intiharimdan once)insallah o mektubuda gozleri dolarak okur ve bundan sonra eski isadamlari-yeni teroristten bile tehlikeli suclualr icin belki biraz merhamete gelir.
Allah yardimcimiz olsun.
Amin

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-27-2010, 13:55   #2
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Standart
Kandilden gelenler affedilmedi, sonradan çoğu tutuklandı. Terörden beslenen chp ve mhp tabi terörün bitmesini istemediği için buna bahaneler uydurarak karşı çıktı.

Bu çocuklar bir gün hapisden çıkacaklardı ve çıktıklarında bu ülkeye dahada öfkeli olacaklardı. Fakat ozaman çocuk olmadıklarından ellerine silah alıp dağa çıkacaklardı. Biz böyle yaparak iyi niyetimizi göstermiş olduk, en azından aileleri artık onlara daha fazla dikkat edip devlete karşı gelmelerini önler.
AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Kapalı
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım