![]() |
#1 |
![]() Tatlıses AK Parti'den aday olacak
Kırdığı potlarla gündemden düşmeyen türkücü İbrahim Tatlıses, AK Parti'den aday olup Meclis'e gireceğini söyledi. ![]() Bir restaurantta verdiği konser sırasında konuşan Tatlıses, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde kesin olarak milletvekili adayı olacağını açıkladı. Daha önce Cem Uzan'ın Genç Partisi'nden İstanbul milletvekili adayı olarak şansını deneyen ancak Meclis'e giremeyen Tatlıses bu sefer, iktidar partisine yanaştı. Tatlıses'in aday olmak istediği il ise yine İstanbul. İbrahim Tatlıses, nasıl aday olacağını bilmediğini ancak Meclis'e gireceğinin kesin olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "İktidar partisinden aday olacağım. İstanbul'dan aday olmak istiyorum. Nasıl aday olacağım kesin değil ama bu kez Meclis'e gireceğim kesin." http://www.8sutun.com/Tatl%C4%B1ses-...ak_100536.html
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() kesinlikle çıkar ilişkisi olduğunu düşünüyorum,yapamıycağını düşünüyorum ve kesinlikle Ak partiyi temsil etmesini istemiyorum... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aynen..Önce gitti dolandırıcı Uzan'ın partisinden aday oldu. İstediğini elde edemeyince iktidar partisine yanaşmaya başladı. Katılmasını hiç istemem bu adamın partimize.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hiç sevmıyorum bu adamı karaktersızın tekı ak partıyı temsıl edemez bu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu adam beni akpartiden soğutacak...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu adam icin savundugum partiye oy vermemeyi bile dusunurum...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Abartmayalım arkadaşlar. AK Parti'nin duruşuna, adına yakışmayacak biri olduğu doğru.Ancak sadece bu yüzden partimize bir daha oy vermeyeceğiz demek de hem partiye hem başbakanımıza büyük haksızlık olur. Neticede parti içinde sevmediğimiz kişiler de mevcut. Biz onlar için mi destekliyoruz yoksa desteklememizdeki en büyük neden Başbakan mı?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() genç partiden Ak partiye dönüş yapan birisinin niyeti bellidir zaten bunu görmemek için kör olmak lazım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bizim yaptığımız esasında doğmamış çocuğa don biçmek(:
sanki hemen kabul edildide(: |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Severiz veya sevmeyiz, bu ayrı bir konu. Bizim için önemli olan halkın ne düşündüğüdür. Tatlıses İstanbul'dan aday olacaksa, hiç bizim partiye yanaşmasın. Ama Urfa yada diğer güneydoğu illerinden aday olursa ne olur? Halk ne der? Ne düşünür? İşte bu soruların cevabı çok önemli.
Eğer güneydoğu halkı Tatlıses'e tam destek verecekse (ki verebilir diye düşünüyorum) öyleyse Tatlıses bir Ak Partili olarak güneydoğudan aday olabilir. Güneydoğuda bdp'li Emine Ayna milletvekili olacağına, Ak Partiden Tatlıses milletvekili olsun. Bence daha iyidir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|