![]() |
#1 |
![]() Sabah Gazetesi Karikatüristi Salih Memecan, 29 Mart yerel seçimleri sonrası 4 ayrı karikatürle seçim sonuçlarını özetlemiş.
BAYKAL SEVİNÇ İÇİNDE Yanlış algılama isimli karikatürde yüzde 23 oranında oy alana Baykal yüzde 39 oy alan Erdoğan'a nazaran daha büyük bir sevinç içinde. ![]() KÜRTÇE TEESSÜF EDERİM NASIL DENİYORDU İkinci karikatürde de Muhalefetin oy oranları sıralanırken işsizlik oranı da onlarla aynı sırada duruyor. Bir diğer karikatürde de Kılıçdaroğlu'nun ne olacağını sorusuna Baykal "New York seçimleri var önümüzde diyorum ki..." diyor. Ve son karikatürde de Erdoğan'ın TRT Şeş'in açılışında 'Kürtçe TRT Şeş hayırlı olsun' deyişini hatırlatılıyor: Kürtçe teessüf ederim nasıl deniyordu
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu nasıl bir konu başlığıdır anlayamadım başbakanımıza Tayyip diye hitap etmeyi hoş bulmuyorum!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Arkadaşlar karikatürdür. Karikatürde mizahi olarak öyle denebilir. Bu kadar tutucu olmayalım.
Özellikle en sondaki çok güzel düşünülmüş :-) .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İlk karikatür çok güzel ya :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() karikatürlere bişey dediğim yok zaten..Konu başlığı olarak hoş olmamış diyorum bunun tutuculukla ilgisi olduğunu sanmıyorum bu biraz saygıyla alakalı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Salih Memecan'a hastayım yaa...
İğnelemenin bile en kralını yapıyor.. (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() :D:D:D basbakanımızla bahçelinin bakışlarına :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() :D:D Çok güzel yahu Hele ilk karikatür chp lilerin acizliğini anlatıyor resmen
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() şu seçim işinide espiriye vurmak iyi oldu gülmek bize iyi gelir devam arkadaşalar yeter ya iki gündür yiyoruz birbirimizi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|