![]() |
#1 |
![]() Tayyip unutmasın bu ülkede Türkler de var Tayyip takımı şunu unutmasın: Türkiye'de epey de Türk var. O Türkler daha mezara girmedi. Bu işin tepkileri olacak. AKP iktidarı ile başlayan Kürt açılımı çalışmaları geçtiğimiz hafta düzenlenen "Kürt Meselesi'nin Çözümü: Türkiye modeline doğru" adlı çalıştayla devam etti. Çalıştaya, hukukçular, akademisyenler ve çok sayıda gazeteci yazar katıldı. Emin Çölaşan, Kanalbiz televizyonunda CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü ile birlikte hazırlayıp sunduğu Ankara Rüzgarı programında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. LİBOŞLARI TOPLADILAR Bizim, Türkiye'de yaşayan Kürt kökenli vatandaşlarımızla hiçbir sorunumuz yok. Ama AKP iktidarı, "Kürt açılımı" diyerek kendisini öyle bir maceraya soktu ki... "Tarihi fırsat", "Demokratik açılım", "Demokrasiyle çözeceğiz" gibi laflar, dolduruşlar. Son olarak Ankara'daki Polis Akademisi'nde bir Kürt Çalıştayı yapıldı. Apo'nun Kürt açılımı çalışmışlarını açıklayacağı 15 Ağustos tarihine çok az kaldı. Bunların derdi de Apo'dan önce Kürt açılımı için çalıştıklarını kanıtlamaktı. Bu yüzden Polis Akademisi'nde o liboşlarla toplantı yaptılar. BU İŞ ÜLKEYİ BÖLER Ama ne yaptıklarım veya ne yapacaklarını hiç kimse bilmiyor. Ne yapacaklarını aslında kendileri de bilmiyor. Her defasında söylüyorum. Sen bu canavarı ne kadar beslersen besle, doymaz. Talepleri hiç bitmez. Bu iş dipsiz kuyudur. Türkiye'nin bölünmesine kadar gider. Bunlar Türkiye'de zorla Türk-Kürt kavgası çıkaracaklar. Sonunda bu da olacak. Teröristler silahı bırakmadan onlarla masaya oturmak teröre teslim olmaktır. BİZ DAHA ÖLMEDİK AKP iktidarı da teröre teslim oldu. Ne zaman Güneydoğu'da veya Doğu Anadolu'da bir miting veya konser olsa Abdullah Öcalan'ın resimleri açılıyor. TÜRKLER DAHA MEZARA GİRMEDİ Kürtçe konuşmalarla, sloganlarla türkülerle yapıyorlar her mitinglerini... Tayyip takımı şunu unutmasın: Türkiye'de epey de Türk var. O Türkler daha mezara girmedi. Bu işin tepkileri olacak. OMURGASIZ AKP İKTİDARI AKP'nin Kürt açılımı çalışmalarından şu sonuç da çıkabilir: Silahı eline alan her grup AKP gibi omurgasız iktidarların olduğu dönemlerde istediklerini yaptırabilir. Türkiye'deki başka etnik gruplar da dağa çıkarsa ne olacak? Teröre ve şiddete başvuran herkese aynı hakkı mı verecekler? (Sözcü)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hasta bu adam...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bunun gibi konuşupta seviyemi düşürmek istemiyorum ama içimden geçenleri yazmak istiyorum bu adam tam bir beyinsiz bir tek sen mi Türk'sün bu ülkede bizler neciyiz eğer Türk'lük ve Türk'lüğü savunmak senin gibi dönmelere kaldıysa vay halimize asıl vahim olan durum budur ! ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yesinler senin Türklüğünü, postal yalayıcısı-dolma kalem seni..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() böylelerinden benim güzel ülkem ne zaman arınacak ? hazmedemediğim şey ise böyle insanlar milletimizi vatanseveriz atatürkçüyüz diye kandırıyor ya yazık çok yazık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bana göre böyleleri ülkemin sırtında bir kamburdur. düşünceleri ile şimdiye kadar kimseye bir faydası dokunmamıştır. Doğru ile yanlışı birbirinden ayırt edebilen insanlar ancak bunları görebilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Katılıyorum bu tarz düşünce yapısına sahip insanlar sayesinde ülkemiz hep yerinde saymıştır karanlığa bir mum yapacaklarına hep küfredeler kendilerine faydaları olmadığı gibi başkalarının da kafalarını bulandırırlar ! ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ya bende bi şey sandım tıkladım bu habere, tüh şu adamın suratını gördüm ya, bütün iştahım kaçtı!!
Bu başlığı açan sayın gölge'yi protesto ediyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ya bende bi şey sandım tıkladım bu habere, tüh şu adamın suratını gördüm ya, bütün iştahım kaçtı!!
Bu başlığı açan sayın gölge'yi protesto ediyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|