![]() |
#1 |
![]() Baba ocağı Karabük'ü ziyaret eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin'e, çifte kavrulmuş lokum ve annesinin fotoğrafıyla sürpriz yapıldı.
Şahin, ilk olarak Karabük Valiliği'ni ziyaret etti. Valilik önünde hemşehrilerine hitap eden Şahin, "Seçildikten sonra ikinci gezimi baba ocağıma yapıyorum. Bunun sevinci ve mutluluğu içerisindeyim. Hangi görevi yaparsam yapayım, hangi ilden milletvekili seçilirsem seçileyim, Karabük benim hep önceliğim olmuştur. Şimdi ise hemşehrilerimi TBMM Başkanı sıfatıyla ziyaret ediyorum. Bu görev, onurlu ve gururlu olduğu kadar sorumlu ve tarafsız olmayı da gerektiriyor. Ama ben hizmette tarafım. Bugüne kadar yaptığım gibi bundan böyle de Karabük için elimden gelen her şeyi yapacağım." dedi. Şahin, daha sonra Vali Nurullah Çakır'la makamında görüştü. Burada Vali Çakır'dan brifing alan Mehmet Ali Şahin, zaman zaman Vali Çakır'a sorular sordu. ŞAHİN'E SÜRPRİZ Brifingin ardından Vali Çakır, Şahin'e Kastamonu evlerini sembolize eden bir maket pencere hediye etti. Pencereyi açan Şahin, annesinin pencerede bekleyen fotoğrafını görünce çok şaşırdı. Duygulu anlar yaşayan Şahin, "Demek ki anneciğim, beni pencerede bekliyor. Birazdan oraya da uğrayacağım. Bu benim için dünyanın en güzel hediyesi oldu." diye konuştu. Ziyarette, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Pehlivan Bayram da, Safranbolu yöresine has çifte kavrulmuş lokum hediye etti. Şahin'in temasları devam ediyor. (CİHAN)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() o da buralıymış ya :D
|
|
![]() |