AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-01-2007, 13:41   #1
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart TBMM BUGÜN AÇILIYOR.....
Komutanlar gitmiyor

Başkent bugün işbaşı yapıyor. Meclis açılacak, ilk konuşmayı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yapacak ve yeni yasama yılı başlayacak. Ancak her yıl açılışa katılan askerler, bu yıl Meclis'e gelmeyecek. Komutanlar Meclis'e gelmek yerine Harp Akademileri'nin yeni eğitim ve öğretim yılı açılışında hazır bulunacak.

Cumhurbaşkanı Gül'ün açılış konuşmasını yaptığı törene katılmayan askerler, bu akşam düzenlenecek TBMM'nin açılış resepsiyonunda da yer almayacak.
DTP'li milletvekillerinin Meclis'e girmesinden beri milletvekili yemin törenine ve Cumhurbaşkanlığı seçimini izlemeyen Genelkurmay Başkanı Büyükanıt bu tutumunu Meclis'in 23'nci dönem ikinci yasama yılı açılış oturumunda ve akşam düzenlenecek resepsiyonunda da değiştirmeyecek. İstanbul'da düzenlenecek Harp Akademileri Komutanlığı 2007-2008 eğitim ve öğretim yılı açılış törenine katılacak olan Orgeneral Büyükanıt akşam yine İstanbul'da verilecek resepsiyonda yer alacak.
Harp Akedemileri'nin geçen yıl 2 Ekim 2006 pazartesi günü düzenlenen törenine Genelkurmay Başkanı katılmış ve burada bir konuşma yapmıştı. Törene 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer katılmamıştı.

HÜRRİYET

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-01-2007, 13:46   #2
Kullanıcı Adı
zeynep_akcin
bu askeriyeye hadlerinin bildirilmesi lazım.... >....ya sen hükümetin altındaki bi kademesin.....bu kadar keyfilik olura....daha öncede demiştim bu tür tavırlara yaptırım uygulanmalı.....

bu arada meclisimiz açılıyor.....Rabbim hayırlara vesile kılsın utandırmasın inşallah.....en güzel hizmetlerin yapılmasını nasib etsin inşallah......
zeynep_akcin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2007, 13:52   #3
Kullanıcı Adı
akzeinebu
.................................................. ............. :-X
akzeinebu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2007, 13:54   #4
Kullanıcı Adı
parabol
yazık yaaa...askerı camıyanın ıcınden bırı olarak utanıyorum artık...resmen malum sıyası grubun yanında yer aldıklarını gozlerımıze sokuyorlar...yahuuu asker adam tarafsızdır..bu ulkedekı turku kurdu chplısı akpartılısı hepsının guvenlıgınden sorumludur...

yaptıkları rezıllıkten baska bırsey degıl..halkı kendılerınden soguttular..

madem okadar ataturkcusun ataturkun bır sozu vardır" okula camıye ve KISLAYA sıyaset gırmez"dıye...bunu uygula kardesım ama bunlar masallah ıyıce azıttılar....chpnın arka bahcesı oldular....asker adamın sıyası gorusu olmaz vardır elbet ama saklı olur...

ben emeklı olana kadar babamın agzından hıc bır partı ısmını duymadım...

o sanlı askerlık adını karalıyorlar sadece baska bırsey degıl...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2007, 14:23   #5
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
kim gelmiş kim gelmemiş önemi yok artık.bismillah diyip işimize bakalım.yapacak çok işimiz var daha........
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2007, 14:52   #6
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
İnşallah başarılı bir dönem olur .Dtp düzgün durması lazım! yoksa tbmmden ihraç edilir.(İnşallah)

Chp muhalefet yapmayı bilmiyor ,mhp yardımcı olacaktır bize .
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)