![]() |
#1 |
![]() Kara Kartal'ın son haftalardaki çıkışının mimarları arasında kuşkusuz Bobo var... Ligdeki 12 golünün 8´ini deplasmanda atan Kartal´ın yıldızı Bobo, “İstatistikler beni ürkütüyor. Ancak rakamları değiştirecek olan yine benim... Kazanıp, şampiyon olacağız” diye konuştu. Ankara seferindeki 3 maçta rakip fileleri 5 kez sarsan Brezilyalı golcünün, İnönü karnesi ise Beşiktaşlılar’ı düşündürüyor. Ligde bu sezon 12 golü bulunan Sambacı, kendi taraftarları önünde sadece 4 kez gol sevinci yaşayabildi. İnönü Stadı’nda müthiş bir taraftar desteğiyle oynadıklarının altını çizen Bobo, “Desteği hissedince, bir an önce gol atmak ve tribünleri ayağa kaldırmak istiyorum. Bu yüzden de aceleci davranıyorum. Sonuçlar beni ürkütmüyor değil, ancak bu kez farklı olacak. Galatasaray ile İnönü Stadı’nda oynadığımız maçlarda goller atmıştım. Yine atacağım. Bu sezon iç sahada bekleneni verememiş olabilirim, ancak rakamları da ben değiştireceğim” dedi. 'Bu saatten sonra...' Tek düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren yıldız futbolcu, “Bu saatten sonra ne iyi futbolun, ne de kimin golü attığının önemi var. Üzerinde durduğumuz tek konu şampiyonluk. Galatasaray’ı yenip, kendi saha ve seyircimizin önünde mutlu sona ulaşacağız” ifadesini kullandı. Haberciniz
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|