![]() |
#1 |
![]() Bir kariyer testi... Soru su:
"Kedinin biri agaca cikmis ve inmek bilmiyor... Kediyi o agactan indirmek icin ne yaparsiniz?..." Burada dusunun ve cevabiniza gore kariyer analizinizi asagida bulun... 1-Agaca tirmanirsiniz; 2-Agaca merdiven dayayip tirmanirsiniz; 3-"Gel pisi pisi" diye bagirirsiniz; 4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirirsiniz; 5-Itfaiye gibi kurtarici gorevlileri ararsiniz; EĞER CEVABINIZ: 1-Agaca tirmandiysaniz; Cesur ve giriskensiniz... Iyi bir satis temsilcisi olursunuz... 2-Agaca merdiven dayayip tirmandiysaniz; Hedefe nasil ve ne yöntemlerle ulasacaginizi planlayabiliyorsunuz... Iyi bir halkla iliskiler muduru olursunuz... 3-"Gel pisi pisi" diye bagirdiysaniz; Saflik derecesinde iyimsersiniz... Ne yaparsaniz yapin, sakin kendi isinizi kurmaya kalkmayin... 4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirdiyseniz; Kendi isinizi kurup çok basarili ve unlu olabilirsiniz... 5-Itfaiye gibi kurtarici gorevlileri aradiysaniz; Sorumlulugu baskalarina atmayi iyi beceriyorsunuz... Iyi bir ust duzey yonetici olursunuz...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() BUNU ARADIM AMA FORUMDA BULAMADIM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 2-Agaca merdiven dayayip tirmandiysaniz;
Hedefe nasil ve ne yöntemlerle ulasacaginizi planlayabiliyorsunuz... Iyi bir halkla iliskiler muduru olursunuz... olalım bari hadi hayırlısı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Cevabım 5. şık yani itfaiye gibi kurtarıcı görevlileri aramak
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bende 5. seçenei seçtim.forum yetkililerine duyurlur ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|