08-31-2007, 23:42 | #1 |
TEKRAR ZİRVESİ
Tahkim'in 5 maçlik cezayi onaylamasiyla şok olan yönetim, şimdi de 'tekrar' kararina karşi...
Tahkim’in 5 maçlik cezayi onaylamasıyla şok olan yönetim, şimdi de ‘tekrar’ kararına karşı... Trabzonspor kurmayları konuyu görüşecek, büyük ihtimalle skorun 1-0'a tescilini isteyecek Camiada seferberlik Trabzonspor'da ilk hafta oynanan Sivasspor maçinda yaşananların getirdiği hareketlilik artarak sürüyor. Yönetim, 5 maçlik ceza için Tahkim Kurulu’na yapılan itirazın kabul edilmemesi ve aynen onanmasiyla büyük hayal kırıklığı yaşarken, bu kez Sivasspor mücadelesinin tekrarına ilişkin kararla ilgili olarak olağanüstü hâl ilan etti. Bordo-Mavili ekibin kurmaylari, konuyu görüşmek üzere dev bir zirve yapmak için düğmeye bastı, girişimler hızlandı. Odak nokta hakem Seyircisiz oynama cezasına yapılan itiraz gibi yine detaylı bir rapor hazırlanacağı kaydedilirken, camianin önde gelen isimlerinden de bu yönde destek alınacağı öğrenildi. Hakemin tutumundan yola çıkıp, iyi niyetli olmadığı gerekçesiyle maçın haksız yere tatil edildiğini öne sürmesi beklenen Trabzonspor Yönetimi’nin skorun kendileri lehine tescilinde ısrar edeceği bildirildi. Yönetim, kendilerinin bir suçtan iki kere cezalandırılmasını dayanak gösteriyor. ‘Düşündürücü karar’ Gelişmeleri değerlendiren Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, en kısa zamanda duruşlarını kamuoyuna aktaracaklarinin altını çizdi. Sayitoğlu şunları söyledi: “Yeni sezonda, hem futbolun gündeminde hem de Türkiye’nin gündeminde gerilimi artırıcı söylemlerden geri durmayı istiyoruz. Tahkim’in indirime gitmemesi bizleri düşündürdü. Tüm bunlari yönetimde değerlendirip izleyeceğimiz rotayi belirleyeceğiz.” ‘Trabzonspor’un hakkı yenmiştir’ Trabzonspor’un Mısırlı futbolcusu Ayman, tekrar kararı verilen Sivasspor maçıyla ilgili çeşitli yorumlarda bulundu. Çok özel bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyleyen Bordo-Mavili ekibin deneyimli ismi, “Hem bizim için hem tüm Trabzonlular için çok özel bir maç olacak. Türkiye’nin gözü bu maçın üzerinde olacak. Benim için ekstra bir anlam ifade etmiyor. Oynarsam takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Balili ile bir derdim yok. Benim oyun stilim sert ve beni herkes tanıyor. Ama verilen kararla Trabzonspor’un hakkı yendi” dedi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|