AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-07-2009, 03:51   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Telaviv'e 30 tabut gitti!



Gazze Şeridi'nde bir İsrail tankından yanlışlıkla açılan ateş sonucu 3 asker öldü, 4'ü ağır 24 asker yaralandı. Gazze'li bir avuç Filistinli mücahid, dünyanın en öldürücü-vahşi silahlarına sahip siyonist işgal ordusuna ağır kayıplar verdiriyor. Son 3 günde 30 İsrail askeri öldürüldü.İsrail ordusunun açıklamasında, askerlerinin işgal ettiği binada Hamas militanları olduğu gerekçesiyle yanlışlıkla topçu ateşi açıldığı belirtildi. İsrail ordusuna göre, Hamas'a karşı kara harekatının başladığı Cumartesi gününden bu yana ölen asker sayısı 4'e çıktı.

İsrail tanklarının kendi askerlerine ateş ederek 3'ünün ölümüne neden olmasının ardından son üç günde 30 siyonist askeri öldü. HAMAS mücahidleri, “Zafer çok yakın” dediler. Kayıp sayısını 11 olarak açıklayan siyonist işgal ordusunda ise moraller çok bozuk. Soykırımcı askerleri “İkinci bir Lübnan hezimeti yaşama” korkusu sardı.


Dünyanın en gelişmiş öldürücü silahlarına sahip siyonist ordusu, bir avuç Gazzeli mücahid karşısında kayıplar vermeyi sürdürüyor. Filistinli mücahidlerin, son iki günde 27 Siyonist askeri öldürmesi ve 100'e yakınını da yaralaması, İsrail askerleri arasında büyük bir moral bozukluğuna yol açtı. Soykırımcı barbar siyonist askerleri, “ikinci bir Lübnan hezimeti korkusu” da sardı.

Havadan, denizden ve karadan yağan bombalara karşı teslim olmayan Hamaslı mücahidlerin, son iki günde siyonist orduya karşı büyük kayıplar verdirmesi, İsrail askerleri arasında büyük bir moral çöküntüsüne yol açtı. Karada kayıplar veren İsrail ise öldürülen 27 askerin sadece 11'ini kabul etti.

İsrail'de düzenlenen cenaze törenleri adeta yas törenine dönüştü. Savaşı takip eden yabancı ajanslar ise, İsrail'in kayıpları gizlediğine dikkat çekerek, kayıp sayısının açıklanan rakamlardan daha fazla olduğunu belirttiler.

Öte yandan Yahudi internet siteleri de, "Kara saldırısında kayıplarımız büyük" itirafında bulunuyorlar.

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi