![]() |
#1 |
![]() ![]() 19 Eylül 2010 14:27 Teröristbaşı Öcalan, avukatları aracılığı ile, örgüt yandaşlarının devletin üzerine yıkmaya çalıştığı hain saldırının PKK tarafından gerçekleştirilmiş olabileceğine değindi ve kendisi ile yapılan görüşmelere dikkat çekti. Teröristbaşı Abdullah Öcalan, 9 kişinin hayatını kaybettiği Hakkari'deki bombalı saldırıyı eleştirdi. Öcalan'ın avukatları ile yaptığı görüşmenin notları, terör örgütüne yakın bi rinternet sitesinde yayınlandı. Sitede yer alan habere göre Öcalan, Hakkari'deki patlamaya tepki göstererek kendisiyle yapılan görüşmelerin dinamitlendiğini belirtti. Öcalan, Hakkari'deki saldırının PKK'nın içerisine sızmış jitem-kontra tarzı bir ekibin veya PKK içinde yönlendirilen başıboş bir grubun işi olabileceğini ifade etti. Hakkari'deki saldırının, geçtiğimiz günlerde Batman'da öldürülen Salih Özdemir olayı gibi de olabileceğini ileri süren Öcalan, köylü intikamcılığının bir sonucu olabileceğini kaydetti. Devlet içerisinde devletten kaynaklı bir olay olabileceğini de ihtimaller arasında saydı. Olayı duyduğunda şok olduğunu, şu andaki ruh halinin kaos gibi olduğunu, anlamaya çalıştığını söyledi. Öcalan, saldırıyı, Güçlükonak'ta minibüs taranması olayına benzetti. Patlama olayının mutlaka aydınlatılması gerektiğini belirtti. Saldırının hedefinin kendisi ile yapılan görüşmeler olabileceğine işarete etti. Bulunduğu yerde oldukça anlamlı görüşmeler yaptığını, çok anlamlı sonuçlar olabileceğini ileri süren Öcalan, tam bu esnada Hakkari'de patlama meydana geldiğine dikkat çekti. CİHAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Nasıl yani ben anlamadım. Şimdi bu vahşi olay, bu adam (adam diyorum ama tabi lafın gelişi) tarafından yönlendirilen, yönetilen pkk tarafından yapılmış olduğu ortaya çıktığına göre, neyi bilmemezlikten geliyor!
Bir de kalkmış mütemadiyen demeç veriyor avukatları aracılığıyla.. Acaba ben mi çok sığ düşünüyorum. Ama bu konuda bir hazımsızlık içersinde olduğum kesin.. Baş belası bir terör örgütünün elebaşının bu şekilde pervasızca hapisten de olsa bildirilerinin yayınlanması beni sinir etmiyor değil.! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Pkk kendi içinde ikiye ayrılıyor.Şahinler ve güvercinler diye.
Pkk içinde de farklı görüşler ve tutumlar var. Sonra kalkıp barış martavalları okuyup her fırsatta hükumeti suçluyorlar. Bunların tutumları tezat ve riyakarlık kokuyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Birisi mi konuşmuş..? Ben niye göremiyorum yoksa körmü oluyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Pkk'nın üç Kanadı mevcut...!
1) Ergenekon Kanadı... 2) Almanya ve Fransa İstihbaratları üzerinden Masonların yani İlluminati'nin Kanadı... 3) Ülke içine haiz Kürt Kanadı... Apo'yu kendisi bir ermeni olduğu için yönetip organize eden 2nci kanattır... Ama Apo 3ncü kanada geçmeye çalışıyor ki bu o kadar kolay değildir ! İran yapmıştır demişse kendisi eğer ! 2nci Kanadın açıklaması olarak değerlendirilmelidir ! Çünkü İran-İsrail mücadelesinin sertleştiği anlamına geliyor yani İsrail'in hazımsızlığı desek yeridir ! İsrail Adabank ihalesinde İran'ı devre dışı bırakmaya çalışıyor ! Ayrıca Türkiye'nin İran bağlantılı ortaklaşa iş yapması bu ikinci kanadı ileride olası İran savaşına karşı tehlikeli buluyor ! Bir taraftanda Dubaideki Masonların İran'ı bankalar aracılığıyla sıkıştırmasına karşılık Türkiye'nin İran'a yol açmasını engellemeye çalışıyor ! Birde Pkk'nın İlluminati kanadının tasviyesini Halkın Mücahidlerini Kandile yerleştirmek şartına bağlıyor ! Türkiye ise orta yolu tercih eden Ak Partiye dua etmeli kanaatindeyim... MaşaAllah diyorum ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Son 10 yılda kürt halkına yapılan zulumlerden kesitler pkk neden bitsinki ?
http://www.facebook.com/video/video....0783090&ref=mf |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Bu ülkede herkes zulüm gördü çözüm kendi askerine kurşun sıkmak mı ? pkk neden bitmesin ? akp ' nin belediyelerine bakın doğu'da bir de o soysuzların partisinin belediyelerine akp hizmet yapıyor oy alamıyor bu serefsızler oturuyor yatıyor yine oyları götürüyor artık zihniyetin değişmesi lazım biraz oradaki insanların adım atması lazım diye düşünüyorum geçmiş geçmişte kaldı dağa çıkmak çözüm olsaydı 60 ve 80 darbelerinden sonra 2-3 milyon kişinin dağlarda olması gerekiyordu.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|