Teşekkürler Anmet Davutoğlu Hocam, Teşekkürler Sayın Başbakanım
Bu başlığı başımdan geçen bir olay nedeniyle açmak istedim. Üniversite hayatım yeni bitti ve devlette bir kademede A grubu kadrolara yerleşmeye çalışan memur adaylardan birisiyim, kazandığımız sınavlardan sonra sürekli mülakat aşamalarında torpil ve benzeri referans adı altında her adayın çalışmaları oluyor haliyle. Keza yakınen tanıdığım birisi her fırsatta kazanırsa eğer Başbakanımızın kendisine referans olacağına ve mülakatının garanti olduğunu söylüyordu, açıkcası bağlantılarının Başbakan'a ulaşabileceğini tahmin edebiliyorum.Bu üstdüzey A grubu kadrolardan birisi için mülakat aşamasına yükseldi geçenlerde arkadaşım ve sayın Başbakan'a kadar ulaştığı Başbakanımızdan "Bana torpil için asla gelmeyin, kalbinizi kırarım." Cevabını aldıklarını öğrendim. Arkadaşım üzülsede evet çok sevindim. Belki benim sevindiğimi bilse bana karşı bir tavır alacaktır ama Sayın Başbakan'a böyle tavır almasına, hak ve adalet inancına sağduyusuna teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcın olsun Başbakanım. Umudumuzsun.
|