![]() |
#1 |
![]() Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi "Gül seçilse bile köşke çıkamaz" diyen eski yök başkanı Erdoğan Teziç bu sefer millete hakaret etti...
Teziç "Referandum çok tehlikelidir...Milyonlarca cahilden akıllı bir karar çıkmaz" diyerek içindeki düşmanlığı alenen beyan etti... Teziçin bu açıklamasına verilecek cevap merakla bekleniyor...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() böyle insanların konuşturulmaması gerek.
millete cahil demek ha ? şimdi bir örnek verelim. Bu adamlar (sözde) atatürkçü değil mi ? atatürk, ne demişti "Türk Halkı Zekidir" Peki bu adamlar ne diyor ? "Türk Halkı Cahildir" Şimdi burada çelişki olmadığını kim iddia edebilir. ? bal gibi de adamlar "Atatürkçüyüz" diye geçinip onun ilkelerine ters hareket ediyor Bunu bile farkedemeyecek kapasitede olan asıl cahiller ta kendileridir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Siz akıllıysanız(!) Teziç , Ben Cahil olmayı tercih ederim.Sizinle aynı kefede olmak istemem.
C A H İ L İ M ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Eğitim sistemimizin felç olmasına neden olan değersiz şahsiyetlerin başında geliyor!Özelikle başörtüsü düşmanlığı ile tanınan bu adam,ilim irfan sahibi bireylerin yetişmemesi için her türlü aymazlığı yaptı.Bundan böyle yaptıklarının cezasını çekecektir!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|