![]() |
#1 |
![]() Genel Kurul'da yapılan açık oylamada 529 oy kullanıldı, 511 kabul, 18 de red oyu çıktı.
haber 7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ciddi misin yalçın hocam?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() vatan haini örenegi size muhalefetmis sen dtp ilgi duyuyorsun galiba askerimiz ihityacı olan teskere akp mhp ve chp oylarıyla cıkarılmıstır tipik akp zihniyeti işte sizinki
Konu temelli tarafından (10-08-2008 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() estagfurullah yalçın hocam. aslında adam gibi bir genelkurmayımız olsaydı tezkere çok hayırlı bir adım olmuş olurdu. fakat şehit haberlerini aldıklarında golflerine devam eden, 19-20 yaşlarında ağzı süt kokan askerleri hiç bilmedikleri bir coğrafyada sarp kayalıkların içinde, o coğrafyayı bilen dağda yaşamaya alışmış iyi silah kullanan hainlerin kucağına gönderen bir genelkurmayımız var. şehitleri çok fazla umursamadıkları herhallerinden belli oluyor. genelkurmayın en iyi yaptığı şey çok pahalı fiyatlarla israil ve abd den silah ithal etmek oluyor. bu silahlar ne hikmetse teröre karşı hiçbir işe yaramıyor veya kullanılmıyor. cebimizden çıkan paralar israile -genelkurmay vasıtasıyla- iletilmiş oluyor. birde genelkurmay başkanımız israilde ağlama duvarı önünde ağlamasını da iyi biliyor! medyadan tepki geldikten 3-4 gün sonra mescid-i aksada dua ederken ki fotograflarını medyaya verdiler. 3 gün içinde gidip gelmediği ne malum? madem mescid-i aksa'da çekilmiş fotografı vardı ne diye 3 gün beklendi? neyse konu dağılıyor kısacası genelkurmay güven vermiyor. ben hala köklerini, emellerini merak ediyorum kendilerini samimi bulmuyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |