AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 12-20-2008, 18:33   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart TFF Başkanı Özür Diledi
ÖZÜR DİLEDİ

Mahmut Özgener Şener'i aradı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i, disipline verilmesinden ötürü arayıp, özür dilediği öğrenildi.

TANSİYONU DÜŞÜRMEDİLER

Şener, Bursa maçında hakem hatası sonucu mağlup olduklarını belirterek, “Yediğimiz ofsayt golü ile averajla yine ikinci durumdayız. Bu maç sonrası TFF Başkanı Mahmut Özgener'i aradım, kendisine Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan'ın bir açıklama yaparak Trabzonspor'dan özür dilenmesini istedim, böylece tansiyonu düşürmek istedik ama beklediğimiz açıklama yapılmadı” dedi.

BİZ GETİRDİK ALMASINI DA BİLİRİZ

Federasyonun yapacağı açıklama ile tansiyonu düşürmesi gerektiğini de ifade eden Şener, “Ben de Ligtv'de sizi oraya biz getirdik almasını da biliriz. Ardından Hamsi Günü'nde konuştuklarım gerekçesiyle beni disiplin kuruluna verdiler” diye konuştu.

MAHMUT ÖZGENER ÖZÜR DİLEDİ

Bu cezanın Eskişehir maçı öncesi değil de bu maçtan sonra verilmesinin daha etik olacağını da kaydeden Şener, “Eskişehir maçında şeref tribününde oturmayacağım, çok da önemli değil. TFF Başkanı disipline sevk edilmemin ardından aradı ve benden özür diledi” dedi.

20 Aralık 2008

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-20-2008, 18:50   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nasıl özür diler özgün kardeşim , ortam ve şartların uygunluğu göze alınmadan , her taraf öteki ve düşman carkları ile donatılmış ,birileri var olmak için düşmana deli gibi ihtiyacları arzular iken bence düşünmesi gerekirdi
Allah bize, sizinde bi futbol konusuna yorumunuzu okumayı nasip etti.. Şükürler olsun..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-20-2008, 19:01   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Olsun, yorum futbol konusu içerisinde. Gerisi teferruat işte

Konu FarukARSLAN. tarafından (12-20-2008 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-20-2008, 19:15   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Şimdi Yalçın abi gel oturup konuşalım. Sen anlayışlı insansın. Ben sana son üç maça dair duygularımı bir kenara bırakıp tamamen objektif birkaç tespitte bulunacağım. Sonra yorumunu almak isterim.

--- Üç hafta önce Trabzonspor - Sivasspor maçı lideriz. 3. dakikada açıkça görülen penaltımız verilmedi maç 0-0 bitti.

--- 2 hafta önce Trabzonspor - Kayserispor maçı yine lideriz. Bizim oyuncunun kaleye yolladığı topu tam gol çizgisinden Kayserililer çıkardı hakem gol verdi. Sonradan baktık ki top çizgiyi geçmemiş. Hakem maçta bu pzoisyonun etkisinde kalmış olacak ki; futbol sahalarında ender görülen tamamen alakasız bir penaltı vererek durumu eşitledi. Yani ne şiş ne kebap yaptı 1-1 bitti. Bu hakeme ceza verilmesi gerekirken haftaya GB -GS maçını yönetti.

--- Şimdi geçen hafta Trabzonspor - Bursaspor maçı. Burası çok önemli.

* Bursaspor'un golcüsü Sercan var. Bu oyuncuya, önceden gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç oynamama cezası veriliyor. 1 maçta oynamıyor sonraki hafta da bizim maç var. Trabzonspor -Bursaspoor maçından 1 buçuk 2 gün önce TAHKİM kurulu bu oyuncunun cezasını 1 maça indiriyor ve cezası kalkmış oluyor, yani Trabzonspor'a karşı oynaması sağlanıyor.

* Maçın son anlarında bu Sercan adlı oyuncu durumu Bursa'nın lehine 2-1 yapan ve herkesin açıkça ofsayt dediği daha doğrusu ofsayt olduğu net olarak görülen golü atıyor durum 2-1. Kalan son anlarda bir gol de biz atıyoruz ama ofsayt, gerçekten ofsayt hakem haklı. Maç 2-1 bitiyor ve artık lider değiliz. Averajla 2.sıraya düşüyoruz.

* Futbol Federasyonu maçlara temsilci gönderir. Trabzonspor - Bursaspor maçına gelen TFF temsilcisi Bursalı Levent Kızıl. Bu kişi maçtan sonra Bursaspor soyunma odasına gidip Bursa kutlamalarına katılıyor.

Sizce bütün bunlar ne anlama gelir Yalçın Abi.

Konu Üç mevsim tarafından (12-20-2008 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir..
Alt 12-22-2008, 01:40   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne oldu özgünüm , yorumu beğenmediniz sanırım , yalnız dün zor kurtardık açıkcası Es Es in elinden , hakemler olmasa idi işimiz haraptı açıkcası
Yo yorum güzel beğendim. Şunu demek istiyorum. Sistematik bir hareket olduğuna inanmıyorum. Herşey sizin performansınıza bağlıdır. Sizle normalde kimse uğraşmaz ama çok iyi olup da zirveye yerleştiniz mi bu kirli insanlar birşeyler yapmaya çalışırlar. Ben Tahkim olayını bu yönde değerlendiriyorum. Aynısı bize yanılmıyorsam 2004-2005 'te yine biz çok iyiyken yapılmıştı. FB antrenörü Daum'un cezası indirilmişti bizim maça yaklaşırken, yine ayaklanmıştık. Fenerbahçe bu kurullara nüfuz edebiliyor. Geçmişte bunları çok yaşadık. PFDK ve TAHKİM'in kararları hep şüphe doğurdu, hep "nüfuz edildiği" kanısına vardırdı insanları.

Dünkü maça gelirsek biz her maçta böyleyiz Yalçın Abi. 16 haftanın hemen hemen 16'sı da böyle hatta bu maçta öteki maçlardan daha iyiydik. İstanbul takımlarında yıldızlar var kazanıyorlar. Biz takım oyunu oynuyoruz, bizim çocuklar genç, başarıya aç her maça hırsla ve büyük konsantrasyonla çıkıyorlar. İstanbul takımlarında olmayan bu. Onlar her maça bu hırs ve azimle çıkamadıklarından biz bugün averajla 2.yiz. Bak Sivas 1. Sivas'da bizim gibi.

Cuma akşamı Fenerbahçe'nin elle gol atarak kazandığı maçın yanında bizim maçta hakemin sonuca direk tesir eden hatası (FB maçındaki gibi) yok. Varsa var deyin, o bol keseden atıp tutan o (Trabzon çok baskı yaptı onun için Trabzon'u kazandırdılar) diyenlere soruyorum hakemin galibiyetimize etkisi var mı? Yok işte! Ben haram puan istemem, yiyemem kursağımda kalır.

Gelelim pozisyonlara. Penaltı tamam penaltı değil bir daha söylüyorum iyi ki atamadık oh! Gerisi de oyun içinde olabilecek şeyler. Biz neden tepki gösterdiğimizi anlatırken oyun içinde yok şöyle oldu yok böyle oldu diye didikleme mi yaptık bu futbola saygısızlıktır hakemin o kadar hata şansı olsun. Biz direk sonucu etkileyen net birkaç olay ve saha dışı olaylar nedeniyle tepki koyduk !

Ayrıca biz o penaltıyı Sivas maçında verilmeyen penaltımıza sayıp afiyetle atsaydık kim ne diyebilirdi.

Elini vicdanına koy Türkiye ! Trabzonspor dün 90 dakika tek kale oynadı ve bileğinin hakkıyla, alnının teriyle kazandı.

Beni bu açıklamaya yönelttiğin için teşekkür ediyorum Yalçın abi..
Alt 12-22-2008, 02:21   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Trabzonspor'dan Açıklama
Başkanımızdan Açıklama

’Sayın Başkan’la yapmış olduğum telefon görüşmesi son derece medeni ölçüler içerisinde, yaşanan olayların değerlendirmesi şeklinde geçmiştir.’’ İfadesini kullanan Başkanımız Sadri Şener Şunları söyledi:

‘’Biz Trabzonspor Kulübü olarak her zaman kavgadan yana değil karşılıklı diyalogdan yana bir tavrı sergilenmesi gerektiği düşüncesindeyiz. Bu çerçevede Federasyon Başkanımız Sayın Mahmut Özgener’le disiplin kuruluna sevkim konusu gündemdeyken bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Bu görüşmenin içeriği yaşanların değerlendirmesi biçiminde yorumlanmalıdır. Bizler uğradığımıza inandığımız haksızlıkların izahını yapıp bu tarz olayların tekrarlanmaması yönündeki beklentimizi aktarırken, Sayın Özgener de kendi bakış açısından konuların bir değerlendirmesini yapmıştır. Olayın bundan fazla büyütülecek bir tarafı yoktur. Bir kulüp başkanın federasyon başkanıyla görüşmesinden doğal bir durum da söz konusu değildir. Görüşmemizde iki taraf da olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getirmiştir. Biz Trabzonspor Kulübü olarak sayın başkanı ve yönetimini başından beri destekliyoruz. Federasyonun diğer unsurlarının yaptığı hataları da kendilerine bağlamak amacında değiliz. Sadece bu olayların çözümlenmesini bekliyoruz. Görüşmede dile getirdiğimiz de budur.’’

Eskişehirspor maçında taraftarlarımızın gösterdiği sağduyulu yaklaşıma da dikkat çeken Başkanımız Şener, kulüp ve camia olarak medeni ve demokratik ölçüler içerisinde gereken tepkilerin verildiğine işaret etti. Şener, ‘’Tepki yöntemimiz bütün ülkeye örnek olmalı ve futbolda şiddetin ortadan kalkması doğrultusunda iyi değerlendirilmelidir. Bu süreci yaşanmış, bitmiş ve herkes gerekli mesajı almıştır diye görüyor artık nokta koyulmasını bekliyoruz. Biz sadece Trabzonspor’un değil, diğer takımların da haksız yere puan kaybetmesinin ya da kazanmasının engellenmesini istiyoruz tepkimiz sadece bunadır’’diyerek sözlerini tamamladı.

Trabzonspor Resmi Web Sitesi
21.12.2008

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
mahmut Özgener, sadri şener, tff başkanı, trabzonspor, özgener özür diledi

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)