AK Gençliğin Buluşma Noktası
Film Tanıtım ve Fragmanları Film Tanıtım ve Fragmanları bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-28-2008, 12:42   #1
Kullanıcı Adı
Mcht_Ln
Standart The Dark Knight (2008)

Vizyon tarihi: 25 Temmuz 2008

Yönetmen: Christopher Nolan

Senaryo : Jonathan Nolan

Müzik: James Newton Howard, Hans Zimmer

Görüntü yönetmeni: Wally Pfister

Tür: Aksiyon, Suç, Dram, Macera

Yapım: ABD 2008 (Renkli)

Dil:İngilizce

Dağıtıcı Firmalar: Warner Bros.

Internet adresi: thedarkknight.warnerbros.com

Fragman : http://www.sinema.com/fragman/166/kara-sovalye

'The Dark Knight' da, Batman suça karşı savaşını daha da ileriye götürüyor: Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.

Mcht_Ln isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-28-2008, 13:09   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Eskiden sinemalar ne çok dolardı bu film yüzünden,maşallah valla :-*

Biraz boğucu geliyor BATMAN filmleri bana,değişik bir şehir,insanların garip yaşamı vs. beni boğardı.
Şehirde kapkara maşallah

Sinemada izlemem ama dvd'si çıktığı an almayı düşünüyorum :-*
Alt 07-26-2008, 06:58   #3
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
Standart Dark Knight

Yapım :
2008, ABD
Tür :
Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Gizem / Suç
Yönetmen :
Christopher Nolan
Senaryo :
Christopher Nolan, Jonathan Nolan, David S. Goyer, Bob Kane
Oyuncular :
Maggie Gyllenhaal, Heath Ledger, Eric Roberts, Edison Chen, Cillian Murphy, Christian Bale, Michael Caine, Aaron Eckhart, William Fichtner, Morgan Freeman, Gary Oldman, Anthony Michael Hall, Michael Jai White, Matthew Leitch, Paul Birchard, John Turk, Vincent Riotta, Craig Heaney, Monique Curnen, Matt Rippy, Walter Lewis, William Armstrong, Bronson Webb, Brandon Lambdin, Hannah Gunn, Michael Corey Foster, Wai Wong, Ronan Summers, Roger Monk, Grahame Edwards, Lateef Lovejoy, Ian Pirie, Nigel Carrington, James Scales, Jonathan Ryland, Gertrude Kyles, David Ajala, Tristan Tait, Adam Kalesperis, Thomas Gaitsch, Dale Rivera, Joshua Rollins, Peter Brooke, Lisa Mcallister, Lorna Gayle, Tommy Campbell, Helene Wilson, Doug Ballard, Ariyon Bakare, Andrew Bicknell, Peter Defaria, Lanny Lutz, Michael Andrew Gorman, Matt Shallenberger, K. Todd Freeman, Nancy Crane, Philip Bulcock, Aidan Feore, Chris Petschler, Daryl Satcher, Richard Dillane, Joseph Luis Caballero, Keith Kupferer, Sophia Hinshelwood, David Dastmalchian, Winston Ellis, Chucky Venice, Sarah Jayne Dunn, Patrick Clear, Jennifer Knox, Sam Derence, Patrick Leahy, James Fierro, Will Zahrn, Tom Mcelroy, James Farruggio, Andy Luther, Nydia Rodriguez Terracina, Vincenzo Nicoli, Beatrice Rosen, Erik Hellman, Gregory Beam, Lumiji Olawumi, Kevin Zaideman, Erik A. Williams, Richard Strobel
Yapımcı :
Christopher Nolan, Charles Roven, Benjamin Melniker, Emma Thomas, Jordan Goldberg, Kevin De La Noy
Görüntü Yönetmeni :
Wally Pfister
Müzik :
Hans Zimmer, James Newton Howard
Dağıtım :
Warner Bros
Süre :
2 saat, 06 dk.
Gösterim Tarihi :
25 Temmuz 2008

'The Dark Knight' da, Batman suça karşı savaşını daha da ileriye götürüyor: Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.

Deniz.Feneri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2008, 07:09   #4
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Standart Dark Knight
Yok böyle bir olay ya imdb de direk 1. sıraya yerleşmiş. Girdim şok geçirdim resmen...

Hemen izlemem lazım
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2008, 07:12   #5
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
Standart Dark Knight
süper bir film birincisini de izlemişsindir sen YavuzSultanSelim BATMAN BEGINS arşivimde film ne kadar izlesemde bıkmm valla :D
Alt 07-26-2008, 16:31   #6
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Standart Dark Knight
Benim Man li filmlerle işim yok. Hiç sevmem yani. Sadece Spidermani severim o kadar. Xman Batman Superman hiç sevmem
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2008, 17:02   #7
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
Standart Dark Knight
Bende sadece BATMAN'i seviyorum
Alt 07-28-2008, 00:02   #8
Kullanıcı Adı
Mcht_Ln
Standart Dark Knight
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=47647.0

Bu tür filmlerde benden hılzısı yoktur.Aylar öncesinden koyarım.

Bu arada vizyona girdiği gün izledim, fena sayılmaz ama rekor kıracak bir film değil.
Alt 07-28-2008, 00:07   #9
Kullanıcı Adı
Kafes
Joker i oynayan kisi Oscar a aday gosterilecekmis fakat ilac zehirlenmesinden oldugunden dolayi gosterilememis zaten hasilat rekoru kirmasinda bunun da katkisi oldugu diyorlar

Ayrica oyunculardan biri de su an tutuklanmis diye duydum
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-28-2008, 00:11   #10
Kullanıcı Adı
Mcht_Ln
Ölmesine üzüldüm açıkcası.Şubat ayında mı ne evinde ölü buşunmuş..

Bencede etkisi olabilir ve çok uzun sürdü vizyona girmesi, iyi reklam yapıldı.Tabii herkes heyecanlandı bi bakalım dedi tıpkı benim gibi.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)