AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-27-2009, 05:09   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart THY'ye karşı akıl almaz iftiralar başaldı
Uçak kazasının ardından rakip firmalar THY'yi topa tuttu. İngiliz basını ağız birliği edip, 'Şirketin güvenlik sicili kötü' dedi.


THY uçağının Hollanda'da kaza yapmasını fırsat bilen firmalar şimdiden yönelik iftira kampanyaları başladı. Kampanyaların perde arkasında THY'nin uluslararası taşımacılıktaki transit yolcu sayısından pay kapma amacı bulunuyor.

Yaklaşık 100 yolcudan 30'unu transit olarak Avrupa'dan Asya'ya, Asya'dan Avrupa'ya taşıyan THY'yi bu pazarda geriletmek isteyen rakipleri, kazayı da bahane ederek yaygara başlattı. İftira kampanyasında en başı İngiliz havayolu şirketi British Airways çekti.

İftiranın ardında rekabet var

İngiliz The Independent ve The Daily Telegraph gazetesi THY için, "Avrupa'nın en kötü sicili olan havayolu şirketi" iddiasında bulundu. Bu yorum komuoyunda "Haberi İngiliz havayolu şirketleri mi yazdırdı" sorusunu gündeme getirdi. ABD'li Wall Street Journal gazetesi ise "Türk Havayolları'nın genel olarak iyi bir güvenlik sicili var ve Avrupa Birliği havacılık güvenliği yetkilisine göre firma denetimlerde iyi bir performans gösterdi" diye yazdı.

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi