08-08-2010, 08:40 | #1 |
Timsah Hamsi'ye yem oldu!
Stat: Atatürk Olimpiyat Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Baki Tuncay Akkın, Nihat Mızrak Bursaspor: Ivankov 4, Ali Tandoğan 5, İbrahim Öztürk 4 (Dk. 75 Serdar Aziz ?), Ömer Erdoğan 5, Vederson 4, Kirita 4 (Dk. 46 Bekir Ozan Has 4), Ivan Ergiç 5, Volkan Şen 5, Ozan İpek 5, Batalla 4 (Dk. 63 Sercan 3), Turgay Bahadır 4 Trabzonspor: Onur 6, Serkan 7, Glowacki 7, Egemen 6, Cale 5, Ceyhun 7, Selçuk 6, Colman 6, Alanzinho 8 (Dk. 79 Barış ?), Burak 4 (Dk. 66 İbrahim Yattara 4), Teofilo 8 (Dk. 90+3 Giray ?) Goller: Dk. 55, 61 ve 72 Teofilo (Trabzonspor) Sarı kartlar: Dk. 5 Cale, Dk. 18 Egemen, Dk. 33 Selçuk İnan, Dk. 85 Glowacki (Trabzonspor) Dk. 39 Kirita, Dk. 67 Volkan Şen (Bursaspor) Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Bursaspor'u 3-0 mağlup ederek TFF Süper Kupa'nın sahibi oldu. 55. dakikada Trabzonspor öne geçti. Bu dakikada yaklaşık 30 metreden Ceyhun'un vuruşunda kaleci Ivankov'dan dönen topu takip eden Teoflio, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1. 61. dakikada Trabzonspor Teoflio ile farkı ikiye çıkardı. Selçuk İnan'ın pasında savunmanın arkasında topla buluşan Teoflio, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurur gibi yaptıktan sonra yere yatan kaleci Ivankov'un üzerinden meşin yuvarlağı aşırarak ağlarla buluşturdu. 0-2. 70. dakikada hava sıcaklığından dolayı maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu ikinci yarıda bir kez daha su molası verdi. 72. dakikada Teofilo kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti. Bu dakikada sağ taraftan kullanılan köşe atışında Egemen'in kafa vuruşunu Teofilo,arka direğin dibinde ayağı ile tamamladı. 0-3. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Bursaspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor, TFF Süper Kupa'nın sahibi oldu. cihan
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-08-2010, 11:01 | #2 |
şampiyonluk diyetini vermiş oldu...gayet normal bir sonuç...
|
|
08-08-2010, 11:13 | #3 |
Timsah Hamsi'ye yem oldu!
başlık ilginç ama hemşoları kutlarım. |
|
08-08-2010, 11:30 | #4 | |
Alıntı:
sonucta iki takimda kazanmak icin cikti ve iyi oynayan kazandi ama iki anadolu takiminin bu basarisi neden diyet, sike, hatirla özdeslestirilir anlamam.. yillardir istanbulun 3 büyük takimi her türlü kokusmuslugun, sikenin, tehditin icinde yüzerken hersey güllük, gülistanlik oluyorda iki anadolu takimi zirveye cikinca diyet oluyor! |
||
08-08-2010, 11:39 | #5 |
bu açıklamanızdan anadolu takımlarının şike yapmasına cevaz verdiğiniz anlamınamı geliyor...oysa şikeyi kim yaparsa karşısındayım hakkaniyeti içinde olmanız gerekir değilmi?
size bursa ve trabzon maçını bir daha sakin bir şekilde izleminizi taviye ediyorum |
|
08-08-2010, 11:46 | #6 |
Kabul edelim ki ligimiz öyle bir temiz lig degildir.. gecmisimizde bir cok saibeli mac var ama benim belirtmek istedigim dünyanin her yerinde büyük balik, kücük baligi yutar..
yani istanbulun 3 takimi yillardir kimseyi arasina sokmak istemedi cünkü pastalarini paylasmak zorunda kalacaklardi ancak ne olduysa gecen sene dengeler bozuldu ve buda malesef 3 büyük takimin kimyasini bozdu.. bana göre gecen sene bursa hakkiyla sampiyonlugu oldu.. Allah askina diyet derken vicdaniniz rahat mi Trabzon gecen sene bursa icin ne yaptida diyet alsin, ne yapsaydi ciksaydi fenere macinda oynamasamiydi kaldiki o macta trabzon ahim, sahim top oynamadi fenerli futbolcularin becereksizligi üst seviyedeydi.. dünki maca gelince daha sezon basi takimlar tam oturmadi o yüzden bursanin iyi oynamamasi normaldir, Trabzon oturmus kadrosuna iyi transferler yapti ve basinda senol günes gibi türkiye nin en iyi oyunu okuyabilen, futbolcusunu motive edebilen, fair playi ön plana cikaran hocasi var ve takimida iyi hazirlamis.. üstünede gecen senenin suskun yildizi teofile patlama yapinca olmasi gereken sonuc cikti bunun altinda baska seyler aramak bence paranoyaklikdir ;) |
|
08-08-2010, 11:49 | #7 |
ertuğrul sağlamıda senide seviyorum kardeşim
|
|
08-08-2010, 11:50 | #8 |
kaldiki hocam bursasporu zerre kadar sevmem ama hakkini vermek gerekir heleki basinda ertugrul gibi adam gibi adam varsa.. ;)
|
|
08-08-2010, 13:43 | #9 |
Basligi cok begendim (c)aldim hemen : )
|
|
08-08-2010, 13:45 | #10 |
Bu hamsi ne hamsiymiş be birader koskoca timsahı indirmiş mideye..Helal olsun.:D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|