09-08-2008, 03:02 | #1 |
Tıp Fakültesi Okumak İsteyenler Bunu okuyun sonra karar verin !!!
Aklin basindayken gozüm liselim Günahi boynuna at tıpa gelme Baş belası olur hazırlık belkim Oss formunu yırt tıpa gelme Simsiyah saçların eline gelir Yirmibeşe varmadan keline gelir Not boyun aşmazsa beline gelir Gövdeyi bir işe at tıpa gelme Hocalar bir alem dersler bir alem Kurtaramaz seni gelse sülalen İnek der alay eder güler elalem Bir meslek sırrına yet, tıpa gelme Cayır cayır paran gider her sene Çatlasan tek kuruş girmez kesene Bir de bütünleme patlar ensene Meslek okulun da yat tıpa gelme Derse yetişilmez akşam gitsen Gene geç kalırsın anfide yatsan Bir sene de bitmez nota göz atsan Başka bir belaya çat tıpa gelme Çalırşan günlük otuz kırk saat Her türlü sınavda edersin rahat Sende değil gönderen de kabahat Sonuç belgesini yut tıpa gelme Kitaplar, notlar kafayı yersin Kadavradan evvel kefen giyersin Her gece rüyanda kemik sayarsın Akşamdan mezara yat tıpa gelme Köyünde gelmeden dursun doktor Okul bitse tıptan haberin yoktur Ben diyorsam hikmeti çoktur İyi dinle sözüm tut, tıpa gelme Komiteler bitmeden canına yeter Evin, memleketin gözünde tüter Dönem bir, iki, üç ölümden beter Davarı sığırı güt, tıpa gelme Yok mu yerine gönder ikizin Dua eder sana oglun kızın Yanına koşul sarı öküzün Sabana, düvene get, tıpa gelme..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-08-2008, 04:10 | #2 |
Çok mükemmeldi. Hangi kederli öğrenci yazdı acaba.
|
|
09-08-2008, 04:56 | #3 |
Bu kadar zormu bu tıpta okuması...
Gerçekten neredeyse tüm doktorlar saçlarını erken yaşta dökmüş sebebi tıp okuması acaba... Ama ne kadarda sor olsada güzel meslek... |
|
09-08-2008, 07:07 | #4 |
walla bizim tıpta okuyan abilerde böyle diyodu... Yaş 25 olmadan saçları aklar yiyodu...
|
|
09-09-2008, 00:25 | #5 |
Tıp'ı oldum olası sevmem.Zaten bölümümü tıpı işaretlememiştim
|
|
09-09-2008, 02:57 | #6 |
anladım...neden doktorlar neden bu kadar asabi..
demek etki tepkiymiş.. :D |
|
09-09-2008, 04:21 | #7 |
...
Kitaplar, notlar kafayı yersin Kadavradan evvel kefen giyersin Her gece rüyanda kemik sayarsın Akşamdan mezara yat tıpa gelme ... Güzel bir paylaşımdı sağolun. En çok burası hoşuma gitti. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|