05-12-2008, 11:32 | #1 |
tiVii Gaflari....
(...En büyük haberci bombaları)
(...CNNTÜRK - Haberler) SPİKER: Bağdat’ta yapılan hava saldırısında dört ölü öldü... *** (...KANAL D - Haberler) MEHMET ALİ BİRAND: Burcun, Bağdat’ta durum nedir?... Bombardıman hâlâ sürüyor mu?... BURCUN: Mehmet Ali Birand Maalesef bombardıman 15 dakika önce sona erdi... *** (...LİG TV - Maraton) ŞANSAL BÜYÜKA: Dokunuş vuruşu... Şut orta karışımı vuruş şutu... *** (...KRAL TV - Haberler) VJ BÜLENT: Evet şu anda yanımda Alparslan Bey var... Biraz kendinizi tanıtır mısınız Alparslan Bey?... ALPARSLAN BEY: Ben Özhan Canaydın... Galatasaray Başkanıyım... *** (...KANAL D - Haberler) SPİKER: Konvoyda bulunanların öldükleri veya hâlâ yaşadıkları sanılıyor... TUĞBA ÖZAY: Tahliye haberini duyduğumda saçımda badem yağı maskesi, yüzümde yoğurt-limon suyu bal maskesi vardı...!! *** (...SHOW TV - Uçankuş) DIŞ SES: Pasta yapan aşçılara eşlik eden mankenlerden Aysu Baceoğlu, stanttaki elma şekerini alarak nasıl yenildiğini gösterdi... *** FERDİ TAYFUR: Hayatta iyi de, kötü de insanlar içindir... Ben hayatı çoban salata gibi görüyorum... *** (...SHOW TV - Ana Haber) ALİ KIRCA: Atv... Show tv ana haber bülteni devam ediyor... *** AHMET ÇAKAR: Titanik filmini seyrettin mi?... YARIŞMACI: Evet seyrettim... AHMET ÇAKAR: Kim oynuyordu?... YARIŞMACI: Yabancılar... AHMET ÇAKAR: Yapma yaa?... Ben Cüneyt Arkın oynuyor sandım... (...NTV - Nası Yani) BEKİR HAZAR: Sabah, öğle, öğleden sonra, akşam, haberlerde, gece, gece yarısından sonra her şey magazin oldu... Rahatsızım bu durumdan, bana bile böö geldi artık... *** (...STAR - Popstar Alaturka) EBRU GÜNDEŞ: Ben Mehtap’ın performansını çok beğendim... BÜLENT ERSOY: Benim tekavüdiyem geldi galiba... Ya da denyolaştım mı nedir, bilmiyorum... Ama ben bile çok beğendim... (...TV8 - Bay Tahmin) MURAT ÖZARI: İzleyicimiz mesaj atmış; İneğimizi satıp 5 maça bastım... Geri alıp yerine koymak için kupon verin diyor... FİKRET ENGİN: Ben kurtaramam abi ineği, sen kurtarıyorsan kurtar... (...LİG TV - Kayseri-Beşiktaş) SPİKER: Kayseri defansı için ne diyeceksin hocam?... ÜMİT KAYIHAN: Aydın ile Ali Turan Süper Lig’in en iyi iki stoperinden biri... *** (...TV8 - Bay Tahmin) MURAT ÖZARI: Mourinho bilse ki; Türkiye’de bir Fikret Engin var, her programda beni koruyor, sana bir teşekkür mesajı atar... FİKRET ENGİN: Mourinho benim babamın oğlu değil canım... Sevmem de kendisini ayrıca... (...KANAL D-Ana Haber) MEHMET ALİ BİRAND: Gelin şimdi de kendi hayatımıza dönelim ve ABD’deki başkanlık seçimine gidelim... *** (...NTV-Haydi Gel Bizimle Ol) ÇİĞDEM ANAD: 40. yaşını 40 sevgilisiyle birlikte kutladı dediler... Olamaz mı, 40 eski sevgilin bir araya gelemez mi?... TEOMAN: Organizasyonu zor olur... *** (...STAR TV-R.Madrid-Roma) ERTEM ŞENER: Baptista topu kaptırdığı için takım kaptanı Raul’dan özür dilemek hissiyatını hissetti... (...SHOW TV-Var mısın Yok musun) ACUN ILICALI: Ne olacak canım, senin danışmanın olmaktan şeref duyarım ben... YARIŞMACI: Acun Bey ben sizi seviyorum format gereği... (...STAR TV-Desti İzdivaç) ESRA EROL: Nasıl biriyle evlenmek istiyorsun?... ASIM AMCA: 90 dönüm bağım var... ESRA EROL: Eşin hamarat mı olsun?... ASIM AMCA: Emekli mayeşim var... ESRA EROL: Asım amcaaaa... ASIM AMCA: Evet pazara da kendim çıkıyorum... (...ATV-Santra) MUSTAFA ÇULCU: Büyükşehir Belediye büyüklere hiç yenilmedi bu sezon... SUNUCU: Yenilmedi diyemeyiz de, hiç puan kaybetmedi...! (...Best Of Ahmet Çakar) ... “-Senin vücudundaki kıl sayısı kadar ben UEFA’da maç yönettim Hakan...” ... “-Birazdan sizi Kezman’ın çocukluğuna götüreceğim...” ... “-Şovsa hoş değil, şov değilse sen hoş değilsin...” ... “-Yaptığı hareket kesinlikle dangalaklıktır... Bakın ‘dangalaklık’ derken hakaret olarak söylemiyorum...” ... “-Ben futbolun realist yüzüyüm...” ... “-Olimpiyat Stadı’nda kurtlarla göz göze geldim...” ... “-Ben size geri zekalı demedim, zeka geriliği var dedim...” ... “-Spor basını terbiyesizdir ben de onlardan biriyim...” (...SHOW TV-6 Pas) AHMET ÇAKAR: Havuç suyu içtim bugün. Çok havamdayım. MELİH GÜMÜŞBIÇAK: Kloru fazla kaçırdınız belki de hocam. AHMET ÇAKAR: Havuz suyu değil havuç suyu içtim. *** (...SHOW TV-6 Pas) AHMET ÇAKAR: Hadi Fenerbahçe-Chelsea maçına iddiaya girelim... GÜRCAN BİLGİÇ: Ya bırak hoca... Zaten kazansak da vermiyorsun... *** (...NTV-Haydi Gel Bizimle Ol) PINAR KÜR: Sizin bazı klasik sorularınız var... Adamın birisi karısını öldürmüş, siz başınız sağ olsun demişsiniz... REHA MUHTAR: Adamın karısı ölmüş sonuçta... *** (...NTV-Haydi Gel Bizimle Ol) PINAR KÜR: Bir canlı yayında Harika Avcı’ya kürtajdan sonra bebek şimdi nerede diye sormuşsunuz... REHA MUHTAR: Ama sonra Harika Avcı’nın kürtaj olan çocuğu Emirgan Mezarlığı’ndan çıktı... (...STAR-Zoom) NİRAN ÜNSAL: Demet Akalın’ın albümünü beğenmedim... Ben onu kısık sesimle döverim... *** (...KANAL D-Beyaz Show-Nostalji) BEYAZIT ÖZTÜRK: Van kedilerini bilir misin abi?... MÜSLÜM GÜRSES: Evet, kim bilmez?... BEYAZIT ÖZTÜRK: Van kedileri Müslüm Gürses dinleyerek besleniyormuş abi... MÜSLÜM GÜRSES: Ne güzel di mi onlar?... Böyle bir gözü yeşil, bir gözü renkli... *** (...SHOW TV-Uçankuş) DEMET AKALIN: Gülşen’in yeni imajını çok beğendim. Hatun, Victoria Beckham’dan çok daha güzel olduğunun farkında mı acaba?... *** (...KANAL D-Beyaz Show-Nostalji) BEYAZ: Zeki mankenler arasında gösteriliyorsunuz DENİZ AKKAYA: Manken camiasında zeki olmak için çok çaba sarfetmeye gerek yok zaten (...KANAL D-Sabahların Sultanı) SEDA SAYAN: Biz bu ülkenin aydın insanlarıyız, bir sürü çocuk doğurmamız lazım... Paramız var, doğuralım... *** (...TV-8-Bay Tahmin) FİKRET ENGİN: Mesajda diyor ki: Pazartesi gününe 10 milyar ödemem var... Elimde şu an 300 milyonum var... Ne yapmam lazım?... MURAT ÖZARI: Ufaktan Boğaz Köprüsü’ne doğru gitsin... *** (...STAR-Desti İzdivaç) EVLENECEK KADIN: Uzun süre evlenmedim, baktım evde duvarlar üstüme geliyor yalnızlıktan, buraya koştum... __________________ (...LİG TV - Maraton) ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam küfür yüzünden son hafta maçlarının seyircisiz oynanma tehlikesi var... ERMAN TOROĞLU: Küfür bizde artık benimsenmiş bir şey hocam... Ben şimdi oğlumu sevmek için bile derim ki;... ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam yapma... Tamam geçelim bunu... (...LİG TV-Maraton) ERMAN TOROĞLU: Bir şarkı var ya ‘Beyoğlu’nda gezersin, gözlerini süzersin’... Gezersin de n.. gözlerini süzersin... Taşlar yağmur yedi mi, taşın da kenarına bastın mı, gözüne kadar su içinde kalıyorsun... *** (...STAR-Desti İzdivaç) ESRA EROL: Telefonda bir amcamız var, bakalım o ne istiyor?... AMCA: Ben çok aradım kızım, düşüremedim hiç... Ben düşürünce stüdyoda kim varsa onunla evlenecektim, oradaki bayana talibim... *** (...STAR-Popstar Alaturka) ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: Ünlü olunca mutlaka egom şişmiştir yani... Hatta ilk ünlü olduğumda doktoruma gidip ‘Şu egoma bir bakalım, çok şiştiyse törpüleyelim. Ortada yürüyen bir ego halinde dolaşmak istemem’ demiştim.”
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-12-2008, 14:19 | #2 | |
tiVii Gaflari....
:D :D (+)
Alıntı:
Yapma hocam, etme hocam, aman hocam... :D :D |
||
05-12-2008, 14:34 | #3 |
tiVii Gaflari....
Gerçekten çok güzel,hatta canımın sıkkın olduğu bir zamanda yeniden okuyacağım +1 :D
|
|
05-12-2008, 14:43 | #4 | |
tiVii Gaflari....
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|