AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-07-2010, 08:42   #1
Kullanıcı Adı
EZEL
Standart TOBB’a da topa da gidecek
Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Genel Kurulu yerine Şampiyonlar Ligi maçına gideceği belli olan Başbakan’ı ikna için geceyarısı Meclis’e gitti. Hisarcıklıoğlu’nun, “Bir konuşma yapın seyahate öyle çıkın” teklifine görüşmede net yanıt vermeyen Erdoğan, dün ise gazetecilere 22 Mayıs’taki genel kurula katılma niyetinde olduğunu ifade etti
ANKARA - Başbakan Erdoğan’ın sert eleştirileriyle TOBB-hükümet arasında yaşanan gerilimde ilginç gelişmeler yaşanıyor.
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun önceki gece Meclis’te Başbakan Erdoğan’a yaptığı sürpriz ziyaretin arkasından “Başbakan TOBB’a değil, maça gidecek kaygısı” çıktı. Bu durum, “Başbakan TOBB yerine topu tercih etti” şeklinde esprilere de neden oldu.
Başbakan’ın programına, TOBB Genel Kurulu yerine, Madrid’de gerçekleşecek Şampiyonlar Ligi final maçını aldığını öğrenen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, acilen Başbakan’la görüşmek istedi. Anayasa görüşmeleri nedeniyle Meclis’ten ayrılmayan Başbakan’la buradaki makamında görüşen Hisarcıklıoğlu’nun Başbakan’a, sabah Genel Kurul’a katılarak, bir konuşma yapması, seyahatine hemen ardından çıkması için ricada bulunduğu öğrenildi. Başbakan’ın görüşmede Hisarcıklıoğlu’na net bir yanıt vermediği belirtilirken, Başbakan olumlu yanıtı dün gazetecilere verdi. Gazetecilerin sorusu üzerine TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kendisinden randevu isteyerek ziyaretine geldiğini belirten Erdoğan, “Fevkalade bir durum olmazsa bu ayın 22’sindeki Genel Kurul’a katılma niyetindeyim” dedi.

Resmi yanıt gelmedi
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu Başbakan’ı, TOBB Genel Kurulu’na haftalar önce davet etti. Ancak o günden bu yana Başbakanlıktan davete resmi bir yanıt gelmedi. Öte yandan kısa süre önce TOBB yönetimine gayri resmi olarak “Başbakan’ın Meclis’teki Anayasa görüşmelerinin ardından, ertelediği yurtdışı seyahatlerine ağırlık vereceği, bu kapsamda o tarihte Madrid’te olacağı için Genel Kurul’a katılamayabileceği” yönünde bilgi verildi. Bunun üzerine TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, durumu anladı ve Başbakan’nı ikna etmek üzere yüz yüze görüşmek istedi.

2016 AVRUPA ŞAMPİYONASI İÇİN KULİS ÇALIŞMASI YAPACAK
TÜM detayları henüz belirlenmemiş olsa da Başbakan’ın programı bu hafta sonu İstanbul’da Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve eşi Esma Esad’ı ağırlamakla başlıyor. Ardından 11-12 Mayıs’ta Ankara’ya gelecek olan Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev’le ve hemen arkasından ise 14-15 Mayıs’ta Yunanistan ziyareti ile devam ediyor. Erdoğan 22 Mayıs’ta ise Madrid’te Inter ile Bayern Münih arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçına seyredecek. Bu arada da 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın Türkiye’de yapılması için UEFA Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşecek

kynk

 

EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım