AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 03-30-2008, 13:04   #1
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Toroğlu'ndan inciler!!!
Toroğlu'ndan inciler
Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Lig Tv'de yaptığı yorumlarda Beşiktaş'ı eleştirirken tartışılan pozisyonlarda ilginç yorurmlarda bulundu

Böyle bir kupada F.Bahçe son 8'e kalmışken, dünyanın bence en renkli takımıyla oynayacakken, 3 gün öne çıkıyorsun Beşiktaş ile oynuyorsun… Bu maçı alamazsam seneye Şampiyonlar Ligi'ne kalamama ihtimalim var. Beşiktaş takımı ise varıyla yoğuyla geliyor maça. Maçın hakemi çok da sarı kart vermeyen bir hakem. Ben olsam Ertuğrul Sağlam'ın yerinde futbolculara ilk 15 dakika topa sert oynamalarını söylerdim. Bir Beşiktaş görüyorum helva helva!.. İçi fıstıklı helva!.. F.Bahçe böyle bir takımı yakalamış… Bir gol yiyor, bir tane atıyor hemen… İki takımın arasındaki fark böyle. Beşiktaş'ın bir tek olayı vardı. Maça asılmalı ve çatır çatır oynamalıydı. F.Bahçe ben nereye geldim diye şaşırmalıydı.

TOP TACA ÇIKMIYOR!..

Hocam topun çıkması için tamamen çizgiyi terk etmeli. Top çizgiyle vedalaştı mı oyun alanının dışındadır. Topun tamamının terk etmesi lazım… Top tam olarak çıkmıyor çizgiye yapışmış.

KAZIM ELLE OYNAMIYOR!..

Hocam elini topa kasıtlı olarak götürüyor ama topa temas yok… Doğru karar devam kararı…Dalga geçer gibi davranıyor Kazım… Topu elleyecekmiş gibi uzatıyor… Ama yanabilirdi de burada. Riskli hareket…

Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-30-2008, 13:29   #2
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Toroğlu'ndan inciler!!!
futboldan anlamayan bu adam nasıl olmuşta
spor medyasının içinde kendine kocaman bir yer bulmuş diyeceğim ama
o kadar çok 'boş' insan geliyorki aklıma...!

nasıl hakemlik yapmış nasıl maç yönetmiş anlamak gerçekten güç..
ama emn olun türk futbolu yeni ermanlar üretiyor..
bakınız bu sezonki hakemler
geleceğin yeni ermancıkları..

madem gözün görmüyor be kardeşim neden herşeyi bilir gibi
her konuda yorum yapmayı (saçmalamayı) kendine görev biliyorsun
bir kerede elinizi vicdanınıza koyun da renkleri takımları 'paraları'
unutun ona göre karar verin..
topun dışarı çıktığı kazımın voleybol oynadığını
at gözlüklerini çıkaran herkes görür...

erman toroğlu beni şaşırtmadı her zmanki formunda yine...

kısaca sözün özü şudur ki :
BÜTÜN BASIN TRAŞ!
FORZA BEŞİKTAŞ
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)