10-23-2007, 13:05 | #1 |
Trabzon'da Doğan bıraktı liste kabarık
Trabzonspor'da dün teknik direktör Ziya Doğan istifa etti. Yönetim, yeni hoca arayışlarına hemen başlarken; Hagi, Daum, Aykut Kocaman, Ersun Yanal, Yılmaz Vural gibi isimlerle görüşülüyor. Özkan Sümer'in ise teklifi geri çevirdiği ifade edildi.
*** Favori Kocaman Yanal, Sümer ve Denizci teklifi kabul etmedi. Aykut Kocaman bir günlük süre istedi. Hagi, Daum, Vural, Çalımbay muhtemel adaylar. Trabzonspor, Ziya Doğan'ın istifasıyla boşalan teknik direktör görevi için arayışa geçti. Dün en somut adım Ankaraspor'u iki hafta önce bırakan Aykut Kocaman'da atıldı. Başkan Nuri Albayrak'ın görüştüğü tecrübeli hoca "Bir günlük düşünme zamanı" istedi. Albayrak bugün Kocaman ile tekrar görüşecek. ÖZKAN SÜMER KABUL ETMEDİ Albayrak sabah önce Ersun Yanal ile görüştü. Yanal ile yapılan görüşmede tecrübeli teknik adam "Kongre var, süre çok kısa, çalışamam" yanıtını verince yönetim kongreye kadar Özkan Sümer ile takımı götürme kararını hayata geçirmek istedi. Ancak teklif yapılan Özkan Sümer teknik direktörlük görevini kabul etmedi. ADAYLAR BİR BİR ARTIYOR Bugünkü görüşmede Aykut Kocaman olumsuz yanıt verirse başkan Nuri Albayrak kendisine önerilen, Hagi, Daum, Yılmaz Vural, Rıza Çalımbay ve Kadir Özcan ile de görüşmeler yapacak. Osman Denizci yeni hoca gelene kadar görevde kalma teklifini geri çevirdi. Bursaspor'dan ayrılan Bülent Korkmaz da gündeme geldi. kaynak fotomaç
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|