AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-03-2011, 09:54   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Trabzonspor 3 puanı unuttu




Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında Sivasspor, hafta içersinde Lille ile Şampiyonlar Ligi'nde çok kritik bir maça çıkacak olan Trabzonspor'u konuk etti. Süleyman Abay'ın düdük çaldığı karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Sivas kanatlardan vurdu

Karşılaşma oldukça tempolu başladı. İlk dakikalarda Sivasspor kanatları kullanarak rakip kalede pozisyon ararken; Trabzonspor da Burak Yılmaz'ı savunmanın arkasına kaçırarak gol aradı.

İlk tehlikeli atağı konuk Trabzonspor geliştirdi. 12. dakikada Sapara'nın arapasıyla savunmanın arkasına sarkan Burak yılmaz, Murat'tan şık bir hareketle sıyrılıp kaleci ile karşı karşıya kaldı ama sol ayağı ile yaptığı vuruşta top direğin yanından dışarıya gitti. 14'üncü dakikada sağ kanattan yapılan ortada ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Murat'ın vuruşu üstten auta gitti. 23'üncü dakikada Grosicki'nin sol kanattan sıfıra inerek yerden çıkarttığı topa Pedriel gelişine sert vurdu, Glowacki'ye de çarpan top Tolga'yı yanıltarak ağlara gitti; 1-0.

Golden sonra Trabzonspor, Sivasspor kalesinde baskı kurmaya çalışsa da pozisyonları bulan taraf yine ev sahibi ekip oldu. 28'inci dakikada Grosicki sağ kanattan sıfıra inerek ortasını yaptı, Glowacki'den seken topa Cerny vurdu ama havalanan topu Tolga kontrol etmeyi başardı. 42'inci dakikada Sol kanattan ceza sahasına doğru kullanılan serbest vuruşta Kadir kafayı vurdu ama Tolga uzak köşeye giden topu kontrole tmeyi başardı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

Trabzon geri geldi ama...

Bordo mavili takım ikinci yarıya çok hızlı başladı. 48'inci dakikada Volkan'ın şutunda kaleciden seken topu tamamlayan Henrique skora dengeyi getirdi, 1-1. Ancak golden sonra Şenol

69'
Sol kanattan Adrian'ın yaptığı ortada Borjan inanılmaz bir hata yaparak topu elinden kaçırdı. Volkan bu pozisyonda fırsatçılığını konuşturarak bordo mavili forma ile ilk resmi golünü kaydetti.
Güneş'in öğrencileri yine oyunun kontrolünü ev sahibi ekibe bıraktı. 54'üncü dakikada Sağ kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Grosicki'nin arka direğe yaptığı ortada Navratil zor pozisyonda vuruşunu yaptı ama Tolga gole izin vermedi. 69'uncu dakikada Adrian'ın sol kanattan yaptığı ortada Borjan büyük bir hata yaparak topu elinden kaçırdı. Pozisyonu iyi takipe den Volkan, Trabzonspor'u öne geçirmeyi başardı, 1-2. 75'inci dakikada savunmanın arkasına atılan topa çok iyi hareketlenen Erman, aşırtma bir vuruş ile Tolga'yı avladı ve skora bir ekz daha dengeyi getirdi, 2-2. 78'inci dakikada Erman'ın kullanığı serbest vuruşta Tolga köşeye giden topu müthiş bir hamle ile çeldi. Kalan bölümlerde oyun orta sahaya sıkıştı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Trabzonspor bu beraberlikle puanını 21'e, Sivasspor ise 16'ya yükseltti.









goal

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta