06-15-2008, 10:40 | #1 |
Trabzonspor'a Destek Zamanı
Trabzonspor'a Destek Zamanı
Atakan Kadıoğlu'nun kaleminden... Trabzonspor yönetim kurulunun yapmış olduğu transferler kamuoyundan büyük takdir topladı. Son birkaç yıldır uygulanan yanlış transfer politikaları, bordo mavili taraftarların Trabzonspor'dan soğumasına neden olduğu gibi özellikle genç nesilde ciddi bir taraftar kaybına neden olmuştu. Ama bugünkü tablo öyle değil. Transferlerin ardından taraftarlarda üstüne düşen görevi yerine getirerek kombine satışlarına müthiş bir ilgi gösteriyor. Bu ilginin artarak devam edeceğinizden kuşkumuz yok. Tabi bu süreç içerisinde yönetim kurulunun yapmış olduğu belli başlı hatalarda oldu. Fakat iş ve icraatın olduğu her yerde bu tür aksakların olduğu gerçeğini unutmamız lazım. Trabzonspor genel sekreteri Hasan Yener'in, “bir kaleci takviyesiyle transfere şimdilik noktayı koyduk”, açıklaması gözlerin yeni sezona çevrilmesine neden oldu. Trabzonspor'un,Gerede kampıyla başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları, yurt dışında devam edecek. Bordo mavililerin burada gösterecek olduğu performans lig öncesi önemli bir sinyal olacak. Yeniden yapılanan takımları ciddi uyum sorunu yaşar. Dilek ve temennimiz Trabzonspor'un bu uyum sürecini çok çabuk bir şekilde atlatmasıdır. Trabzonspor çok uzun bir aradan sonra ilk kez hazırlık kamplarına tam kadro olarak gidecek. Trabzonspor başkanı Sadri Şener ve asbaşkan Hayrettin Hacısalioğlu başta olmak üzere, yönetim kurulunu kutluyorum. Spor otoriterelerinin her zaman kullandığı ve benimde katıldığım bir söz vardır; “Trabzonspor'un futbolcu kadrosuna değil iyi bir yönetime ihtiyacı vardır”. Trabzonspor'un hem iyi bir yönetimi hem de iyi bir futbolcu kadrosu var. Bu ikisinin uyumu sahada iyi sonuçların alınmasına neden olacaktır. Tabi burada teknik heyet, taraftar ve basın üçgenin kimse gözardı etmemeli. Trabzonspor yönetimi iyi yolda gidiyor, inşallah süreç böyle devam eder. Bu arada Trabzonspor yönetimine ve Ersun Yanal'a küçük bir uyarım olacak. Trabzonspor kadrosuna dâhil edilecek olan Trabzonlu genç futbolculara mutlaka sahip çıkılması lazım. Trabzonlu gençler bugüne kadar hep ikinci plana itildi. İnanıyorum onlara da en az diğer futbolcular kadar şans tanınırsa, en az yurt içi ve yurt dışından transfer edilen futbolcular kadar başarılı olacaklardır. Tabi bu genç kardeşlerimiz de üstlerine düşenin fazlasını yapmak zorundalar. Bizlerde tüm camia gibi ligin başlamasın dört gözle bekliyoruz. Yolunuz açık olsun… Atakan Kadıoğlu [email protected] trabzonunsesi.com köşe yazısı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|