AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 01-28-2009, 22:42   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Trabzonspor'da Alanzinho ilk idmanında
Cumartesi günü deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı.
Norveç'in Stabaek takımından transfer edilen Alanzinho, bordo-mavili takım ile ilk idmanına çıktı. Brezilyalı oyuncunun Arjantinli takım arkadaşı Gustavo Colman ile antrenman öncesinde ve antrenmandaki diyalogları dikkat çekti.
Bordo-mavili futbolcular, idmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.
Trabzonspor, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

AA

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-28-2009, 22:50   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Yürü be Trabzon.. (:
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-28-2009, 23:06   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Hazırlıklarımız devam ediyor

Takımımız Ankaraspor maçı hazırlıklarını bugün (çarşamba) 19.00'da yaptığı antrenmanla sürdürdü. İdmana yeni transferimiz Alanzinho da katıldı.

Norveç'in Stabaek takımından transfer ettiğimiz Alanzinho, takımımız ile ilk idmanına çıktı. Brezilyalı oyuncu Arjantinli takım arkadaşı Gustavo Colman ile antrenman öncesinde ve antrenmandaki diyalogları dikkat çekti.

Takımımız idmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. İdmanı Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetim kurulumuz üyelerimiz ve Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz da takip etti.

Diğer Fotoğraflar

Bu ikili iyi uyum sağladı. Biri Arjantin biri Brezilya ne de olsa Güney Amerika'dan komşular

Barış bir türlü istenen seviyeye gelemiyor

Yattara belli bir performasn düzeyini yakaladı, istikrarlı gidiyor

Alan Carlos Gomes da Costa takıma ısınıyor

Bu adam tam bir profesyonel ya

Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu.. Onu bu yönetimden daha öncede tanıyordum. Başarılı insan. Başkanlık seçiminde Sadri Şener'in Asbaşkanı olacağı öğrendiğimd eçok heyecanlşanmış, çünkü ondanki cevheri keşfetmiştim

Hayrettin Hacısalihoğlu için, Trabzonspor Başkanlık seçimlerinden önce şehirde işbilirliği ile tanınan biri nitelemesini yaptıktan sonra, sırf listesinde o olduğu için Başkanlık yarışında Sadri Şener'i destekleyebiliriz diyordum. Ona çok güveniyordum, ondan çok bekliyordum. Bizi yanıltmadı...
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-30-2009, 18:07   #4
Kullanıcı Adı
tuğba61
Hayırlı olsun faydalı olacağını düşünüyorum.. Çok hırslı ve hızlı
tuğba61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)