AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 04-26-2009, 16:02   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Fatura Yanal'a kesildi
Trabzonspor'da yönetim kurulu, teknik direktör Ersun Yanal hakkındaki kararını verdi.

Trabzonspor'da Sivasspor karşısında alınan 3 - 0'lık mağlubiyet sonrası yönetim kurulu, teknik direktör Ersun Yanal hakkındaki kararını verdi. Yönetimin, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Yanal ile devam etmeme konusunda fikir birliğine vardığı öğrenildi.

YANAL BIÇAK SIRTINDA

Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivasspor'a 3 - 0 mağlup olarak, şampiyonluk umutlarına büyük ölçüde veda eden Trabzonspor'da yönetim kurulu, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktör Ersun Yanal ile yola devam etmeme kararı aldı. Bu kararın alınmasında son haftalarda yaşanan puan kayıpları önemli rol oynarken, bazı yöneticilerin Yanal'ı hemen göndermekten yana tavır koyduğu, bazılarının ise şu anda yapılacak bir teknik heyet değişikliğinin takıma katkı yapmayacağını savunduğu öğrenildi. Sivasspor maçı sonrası morali oldukça bozulan başkan Sadri Şener'in ise bu konuda net bir fikir belirtmediği belirtildi. Şener'in maç sonu yaptığı, "Kendi emeklerime üzülüyorum. Yönetimin çabalarına üzülüyorum. Biz zaten bu futbolla şampiyon olamayız. Mağlubiyeti de gidin hocaya sorun" açıklaması ise Yanal'a olan tepkisini gözler önüne serdi. Bu arada yapılacak olan ilk yönetim kurulu toplantısında Ersun Yanal ile ilgili radikal kararlar alınabileceği de belirtildi. Ancak Yanal'la kalan 5 maçta devam edilmesi durumunda alınacak sonuçların, sezon sonundaki devam etmeme karanının ertelenmesine veya öne alınmasına neden olabileceği belirtildi.

YÖNETİM FUTBOLCULARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Bordo - mavili takımda Sivasspor karşısında hiçbir varlık gösteremeyen futbolculara da ciddi bir ceza verilmesi düşünülüyor. Bazı yöneticilerin, 'Ruhsuz' olarak nitelendirdiği futbolcular için, 'Kadro dışı' ve 'Para cezası' teklif ettiği, bu tekliflerin de ilk yönetim kurulu toplantısında görüşüleceği belirtildi. Futbolcuları sert bir dille eleştiren yöneticilerden Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, futbolcuların kabiliyetlerinin Sivasspor maçını kazanmaya yetmediğini söyledi. Sivasspor karşısında çok kötü bir sonuç aldıklarını söyleyen Hacısalihoğlu, "Sivasspor karşısındaki futbolun sonucu galibiyet olamazdı. Maalesef çok kötü bir futbol oynadık. Oyuncularımız final stresini kaldıramadı. Kabiliyetleri ve becerileri yetmedi" diyerek tepkisin ortaya koydu.

Kralspor

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-27-2009, 01:27   #2
Kullanıcı Adı
eMiCe61
ersun yanal onurlu gururlu bir şahsiyet olsaydı coktan istifa etmiş olurdu bu takımdan ersun yanaldan cok daha iyi konumda olan hocalar istifa etti bu lig de ama bizim ersun istifa edemedi ne hikmetse,
eMiCe61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2009, 01:46   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Ben Ersun Hocanın ilerki ay yada yıllarda takımı tamamıyla oturtacağına inananlardanım.

Arkadaşlar sezon başı kimse Trabzonspor dan şampiyonluk beklemiyordu. Buna başkan da dahil.
Nerdeyse tamamen yenilenmiş bi kadro var elinizde anında harmanlayıp şampiyonluğa oynadınız.
Şampiyon olamazsanız da kimse çıkıp hakkınızda kötü söz söyleyemez.

"Ersun Yanal'ın daha çok işi var" diyenlerdenim...
İstikrar olmadan bir şey olmaz.

Her geleni yollarsak o yapbozla anca günü kurtarırız. Yarınlar için şampiyonluk sadece HAYALden ibaret olur.

Bu takıma bir kaç takviyeyle daha Ersun hoca yola devam demeli...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2009, 04:49   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Sezon Sonu YANAL Yok

Trabzonspor`da Sivasspor karşısında alınan 3-0`lık mağlubiyet sonrası yönetim kurulu, teknik direktör Ersun Yanal hakkındaki kararını verdi.

Yönetimin, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Yanal ile devam etmeme konusunda fikir birliğine vardığı öğrenildi.
Turkcell Süper Lig`in 29. haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivasspor`a 3 - 0 mağlup olarak, şampiyonluk umutlarına büyük ölçüde veda eden Trabzonspor`da yönetim kurulu, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktör Ersun Yanal ile yola devam etmeme kararı aldı.
Bu kararın alınmasında son haftalarda yaşanan puan kayıpları önemli rol oynarken, bazı yöneticilerin Yanal`ı hemen göndermekten yana tavır koyduğu, bazılarının ise şu anda yapılacak bir teknik heyet değişikliğinin takıma katkı yapmayacağını savunduğu öğrenildi.
Sivasspor maçı sonrası morali oldukça bozulan başkan Sadri Şener`in ise bu konuda net bir fikir belirtmediği belirtildi.
Şener`in maç sonu yaptığı, "Kendi emeklerime üzülüyorum. Yönetimin çabalarına üzülüyorum. Biz zaten bu futbolla şampiyon olamayız. Mağlubiyeti de gidin hocaya sorun" açıklaması ise Yanal`a olan tepkisini gözler önüne serdi.
Bu arada yapılacak olan ilk yönetim kurulu toplantısında Ersun Yanal ile ilgili radikal kararlar alınabileceği de belirtildi. Ancak Yanal`la kalan 5 maçta devam edilmesi durumunda alınacak sonuçların, sezon sonundaki devam etmeme karanının ertelenmesine veya öne alınmasına neden olabileceği belirtildi.

D.H.A
Alt 04-27-2009, 14:08   #5
Kullanıcı Adı
LeyaL
Ya bu istikrarsızlıkla daha çook şampiyomluğa hasret kalır Trabzon..
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2009, 22:35   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Trabzonspor'da Ersun Yanal istifa etti

Trabzonspor'da alınan başarısız sonuçlar ve şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Trabzonspor'da Ersun Yanal istifa etti.

Ayrıntılar gelecek

Haber7
Alt 04-27-2009, 22:41   #7
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
FLAŞ! TRABZONSPOR'DA İSTİFA

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal istifa etti.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yaptığı açıklamada, Ersun Yanal ile karşılıklı görüştüklerini ve kendisiyle devam etmeme kararı aldıklarını ifade ederek, "Yarın asbaşkanımız ve kendisi bir basın toplantısı düzenleyerek bu kararını kamuoyuna açıklayacak" dedi.

DHA
Alt 04-27-2009, 22:45   #8
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
İstifa etmezdi o. Aklı başı yerinde biri futboldan anlayan biri.
Belli ki Sadri Şener baskıyla verdirmiş istifasını.

Açıklamada geçiyor zaten

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yaptığı açıklamada, Ersun Yanal ile karşılıklı görüştüklerini ve kendisiyle devam etmeme kararı aldıklarını ifade ederek(...)

İstikrarsızlığa devam Trabzon...

Bu mantıkla şampiyonluk gelmez.. İlerki yıllarda da hiç bi atılım olmaz.
Nato mermer nato kafa..

Konu FarukARSLAN. tarafından (04-27-2009 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2009, 22:47   #9
Kullanıcı Adı
bryan
aslında başarılı bi sezon geciriyorlar diğer sezonlara göree
bryan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2009, 00:07   #10
Kullanıcı Adı
NS
sevmiyordum zaten bu adamı
Hakan Şükür'ü milli takıma almamıstı
NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)