AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençlik Fikir Akımı Bütün fikirlerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-19-2009, 20:55   #1
Kullanıcı Adı
Seyyah
Lightbulb Trakya - Akparti sorunu.
Akpartiden yetkili biri eğer okuyorsa söylemek istediklerim var.
Trakyada partimizin durumu trajik bildiğiniz gibi. Fakat işin garip yanı burda bundan şikayetçi olan yokmu? Daha iyi hatta çok daha iyi olamazmıyız?

Burda üniversitede hocalar alenen chp propagandası yapabiliyor. Sadece güncel değil, Merhum Menderesden Özala, Erbakandan Akpartiye ithamlarda bulunuyorlar.

Sınıfda, onlara oy verenler sizdiniz size hersey mustehak gibi sataşmalar yapan hocalar, ''içkiye haram deyen yalan söylüyor, sigarayı kendileri içiyor diye mekruh diyorlar'' diyen hocalar var...

Bunlara dur diyebilecek bir mekanizma olusturak gücümüz yokmu bizim parti olarak?

Buralarda ülkücüler bile at koştururken biz neden yokuz?

Buraya başarılı, hitabeti iyi, inatcı, azimli teşkilatlar neden oluşturmuyoruz?
Bize sürekli ithamlarda bulunan milletin beyinini yıkayanlarla neden savaşmıyoruz?

Bi düşünsenize özel olusturulmus yukarıda bahsettiğim özelliklerde arkadasların böylesi yerlerde teşkilatlarda faailiyet gösterdiğini? 200-300 tane böyle arkadasımızı gençlik kollarında görevlendirdiğimizi?

Bence buralarda cok iş var! Ordan oy gelmez demek yanlış. Ataletimizi yenmeliyiz. Partimizin aşıkları olarak elbette biz elimizden gelni yaparız fakat bu sevenlerler olacak iş değil. Akparti Trakyada önemli atılımlarda bulunmalıdır.
Hemde acilen.

Halk bunlardan bıktı! Bizi bekliyorlar lütfen Trakyayıda aydınlatalım.

Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-19-2009, 21:09   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Hamdi sedefçi gibi bir başkana %65 oy veren halka ne denilebilirki . Edirneye arkadaşlarım gitti selimiyenin tuvaletleri bile pislik içindeymiş . Sembol selimiyeyi bile korumaktan aciz bir başkanları var.
O Halka Müstehak !
Alt 12-19-2009, 21:21   #3
Kullanıcı Adı
Ömer Bekir
Bende 2007 seçimlerinde,İlçe'den Kırklareli'ne çalışmalarına yardımcı olarak gitmiştim..Hemde Başbakanlık özel kalemi sıfatı ile..Sultangazi ve Gaziosmanpaşa ilçe Teşkilatlarından özenle seçtiğim 30 kişilik bir ekiple Kırklareli ilçesini tamamen ele aldık..Sadece 12 saatimiz vardı,yapacağımız hiçbir şeye kimse müdahele etmeyecekti..İlçenin kapıları kapatıldı,toplantı salonuna kimse sokulmadı..Ben ve 2 yardımcım 30 kişilik ekiple neler yapacağımızın raporunu 20 dakikada ayarladık..

Ve yağmurlu havada herkesi tek tek evlere gönderdim..Kırklareli merkezde adım atılmamış bir ev bıraktırmadım..Ve saat 20:00..Arkadaşların görevi tamam,hepsi sabah kahvaltısını İstanbul İl Başkanlığında yapmış..Ama Kırklarelinde'ki ilden hiç kimse birşey ısmarlamadı..İl Teşkilat Başkanını kenara çektim"Artık şu yorgun argın sizin İliniz için çalışan arkadaşlara bir yemek ikram etseniz"dedim..Hemen gidip bir dönerciden çeyrek ekmeklik birşeyler alıvermişler..Ben bile yemedim,yemiş gibi yapıp başka ekip arkadaşıma verdim..

Velhasıl,halktan aldığımız araştırma sonuçları çok vahimdi..Anketlere göre halk,eski MHP'den olan ve yeni Ak Parti'den belediye başkanlığına adaylığını koyan şahsı çok seviyordu,ancak Ak Parti'den aday olduğu için"çok yanlış yaptı,Ak Parti'den olduğu için ona oy vermeyeceğiz"diyorlar..Ve ekip arkadaşlarımın çoğu,çoğu gittikleri yerden bu cevabı aldıklarını söyledi..Arkadaşlar çalışmalarını yaparken,bir yardımcımla şöyle bir şehir turu atalım..Nasıl bir çalışma var belediyede acaba,dedim..Durum çok vahim,yollarda 100 Metre boyu düzgün asfalt bulamazsınız,her yer çamur içinde..Eski tarihi mezarlıklar paramparça,çimenlerin yüksekliğinden mezarlıklar kaybolmuş neredeyse..

Ve şunuda söyleyiyim,Trakya'daki teşkilatlar çalışmıyor..Bunu gözlerimle gördüm..

Varın gerisini siz düşünün..

Konu Ömer Bekir tarafından (12-19-2009 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir..
Ömer Bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2009, 21:27   #4
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Milletin vicdanı hakikati bulacaktır. Evet hoyratca adice kendi ideolojik partilerini savunan aymazlar çok , ama sessiz coğunluk doğru olanın yanında , bürokraside kurumlarda ki kökleşmemiz yavaş yavaş olduğundan bu tür resimler ile karşılaşıyoruz. Bölge bölge değişiyor gerçi , benim bulunduğum yerde ise tam tersi oluyor nedense , zamanla bütün bölgelerde doğru olanın safında herkes yığınla birikecek
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2009, 21:44   #5
Kullanıcı Adı
ÖMER AKYOL
Değerli arkadaşım , çok önemli bir konuya değinmişsin. Ben Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi iktisadi idari bilimler son sınıf öğrencisiyim.Öğretim sürem boyunca Tekirdağ gençlik kollarının çeşitli kademelerinde görevler yaptım.Üniversiteliler birim başkanlığıyla başladığım görevime Saray ilçe gençlik kolları başkanı devam ettim. Bu seneki yerel seçimlerden çok umutluyduk.daha önceki dönemlerde 20 oyla kaybettiğimiz ilçe ve beldelerde inanılmaz farklar yiğerek malup olduk.elimizdeki bir çok belediyeyi kaybettik.Bügün sanayi ve ticaretin yeni gözdesi olan Tekirdağ da sadece 2 ilçe belediyesini kazana bildik.O da anadoludan gelen göçmen nufusun yoğun olduğu Çerkezköy ve Malkara gibi ilçelerdir.Trakyadaki teşkilatlarımızın büyük ibr örgütlenme sorunu vardır.Teşkilatın büyük bölümünü benim gibi okul için ve çalışmak için anadoludan gelen insanlar oluşturmaktadır.Yerli halkın partimize karşı büyük bir önyargısı ve fobisi mevcuttur.Birde yerel seçimlerdeki aday tercihlerindeki hatalar başarısızlığımızı peşinen sağlamıştır.Yapılması gereken en önemli şey.En az Tunceli ve çevresine gönderilen parti destelkeri kadar Trakya teşkilatlarına maddi olanak sağlanmalıdır.Genel seçimlerde milletvekili dahi çıkaramayacağımız halk arasındaki söylentilerden sadece bir kaçı ... saygılar.
ÖMER AKYOL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)