![]() |
#1 |
![]() TRT 5 Anadolu kanalı yeni hayatına başladı. TRT-5, açılış töreninde Başbakan Erdoğan'a sürpriz yaptı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Devlet Bakanı Faruk Çelik, çok sayıda milletvekili, bürokrat ve medya temsilcisinin katıldığı açılış töreninde TRT'nin hazırladığı "Erdoğan bandı" ilgiyle izlendi. TRT, yayın hayatına yeni bir kanal daha kazandırıyor. Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği (YBTB) ile işbirliği yapan TRT, 14. kanalı TRT 5 Anadolu'yla illerin bölgelerin kendi yerellerinde yaşattığı değerleri, gelenek ve kültürleri Türkiye ile buluşturacak. İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Konu M.Atilla tarafından (10-29-2010 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() haberin yanında fotoğrafları da ayrıca beğendim..hepsi birbirinden güzel fotoğraflar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Benim dünyam da yılmak diye bişey yok ...
Biz maraton koşucusuyuz kısa mesafe koşucusu değiliz.. Türkiye Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN'dan alıntıdır. Gözlerim dolu dolu izledim videoyu.Çok güzel bir süpriz olmuş Başbakanımıza.Onun da dediği gibi Türkiye ahlaklı,düzgün,namuslu ve ilkeli insanı buldu çok şükür Başbakanım. Sizi yaradana kurban. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hakikaten, fotoğraflar harika.. güzel bir sürpriz olmuş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|