![]() |
#1 |
![]() Galatasaraylılar’ın kimliklerini gizleyerek derbiye sızacakları ileri sürüldü.
Fenerbahçeli taraftarlar Twitter’da bu konuyu gündeme getirip yönetici Temelli’ye “Cim-Bomlular Truva yapacaklarmış. Önlem aldınız mı?” diye sordu. Sarı-Lacivertli idareci de “Böyle bir şeye izin vermeyiz. Emniyet haberdar edildi” dedi. KRİTİK derbi için geri sayım sürerken, 4 Büyükler arasındaki “Deplasman maçına taraftar götürülmemesi” kararı yeni bir polemiğe yol açtı. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yarın saat 20.00’de oynanacak karşılaşmaya giremeyecek olan Galatasaraylı taraftarların kimliklerini gizleyerek, Fenerbahçeli gibi içeriye sızacakları ileri sürüldü. İnternette sanal alemde bu konuda dedikodular artınca, Fenerbahçeliler harekete geçti. Taraftarlar merak etmesinler Sarı-Lacivertli taraftarlar, Twitter’da sürekli olarak temas halinde oldukları Yönetim Kurulu üyesi Ömer Temelli’ye bu konuyu hatırlatıp, önlem alınmasını istediler. Taraftarlar, “Galatasaraylılar derbi için ‘Truva Atı’ harekatı yapacaklarını söylüyorlar. Stada gizlice gireceklermiş. Bu konuda önlem alınacak mı?” diye sordular. Temelli de bunun üzerine “Siz hiç merak etmeyin. Böyle bir şeye izin vermeyiz. Zaten emniyet de haberdar edildi. Önlem alınacak” açıklamasını yaptı. Sadece Fenerliler’e satış yapıldı Galatasaraylı taraftarların stada gizlice girdikleri gibi, parçalar halinde sokacakları Sarı-Kırmızılı bayrağı birleştirip, sahaya dikecekleri de ileri sürülürken, Biletix de şu açıklamayı yaptı: “Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasının biletlerinin satışı sadece Fenerbahçe Kongre üyelerine, Fenerbahçe Taraftar Kart ve Fenercell sahiplerine yapılmıştır. Ayrıntılı açıklama Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılacaktır.” 8Aygün Özipek Yönetimden takıma derbi motivasyonu Fenerbahçe yönetimi yarın oynanacak kritik derbi öncesi takıma destek için bugün yemek verecek. Tesislerde bir araya gelecek olan yönetim, futbolcular ve teknik heyet, birlik beraberlik mesajları verecek. Yönetim bugünkü yemekte futbolculara destek verdiklerini tekrarlarken, Sarı-Lacivertil oyunculardan galibiyet sözü alacaklar. star
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|