AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-29-2011, 13:27   #1
Kullanıcı Adı
depare
Thumbs down Tsk köylüleri vurdu..! 36 kişi hayatını kaybetti..
Irak'ta sınır ötesi operasyon..




İddialara göre, Kuzey Irak sınırında terörist oldukları sanılan büyük bir grubun Türkiye'ye giriş yaptığını tespit eden güvenlik güçleri taciz ateşi açtı. Ardından da F-16 savaş uçakları bölgeyi bombaladı. Olayda en az 20 kişinin hayatını kaybettiği iddia ediliyor.

36 CESEDİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Şırnak'ın Uludere ilçesi Ortasu köyü kırsalında Irak sınırına yakın bir yerde dün gece düzenlenen hava operasyonunda öldüğü ileri sürülen 36 kişinin isimleri belirlendi.
Uludere ilçesi Ortasu köyü kırsalında dün gece düzenlenen hava operasyonunda hayatını kaybeden 36 kişinin isimleri şöyle: Seyit Enç, Özcan Uysal (15), Mehmet Encü, Nevzat Encü, Hamza Encü, Şervan Encü, Cemal Encü (15), Osman Encü, Şivan Encü, Bilal Encü, Mehmet Ali Tosun, Nadir Alma, Mahsun Encü, Salih Encü, Hakiki Encü, Yüksel Ürek, Salik Ürek, Serhat Encü, Adem And, Savaş Encü, Selahattin Encü, Bedran Encü, Hüseyin Encü, Aslan Encü, Cevat Encü, Erkan Encü, Selman Encü, Orhan Encü, Fadıl Encü, Vedat Encü, Cihan Encü, Fikret Encü, Hüseyin Encü, Erkan Encü, Zeydin Encü, Çetin Encü.
Adli Tıp Kurumu'na götürülmek istenen cenazelerin aileler izin vermediği için bekletildiği öğrenildi.
3 CENAZE MALATYA ADLİ TIP KURUMU'NA SEVK EDİLDİ
Operasyonda ölenlerden üçünün cenazesi, Şırnak Devlet Hastanesi'nden Malatya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Ölen şahısların yakınlarının verdiği bilgiye göre, geçimlerini Irak'tan Türkiye'ye kaçak getirdikleri akaryakıttan sağlayan köylüler, dün gece saatlerinde Irak sınırındaki operasyonlarda vuruldu. Ölenlerden 3'ü, Şırnak Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada savcının incelemesinin ardından Malatya'ya sevk edildi.

ŞIRNAK VALİSİ: "20'NİN ÜZERİNDE KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ YÖNÜNDE BİLGİ VAR"
Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Irak sınırında 20'nin üzerinde kişinin ölümüyle sonuçlanan bir olay yaşandığını ve tüm yönleriyle araştırıldığını bildirdi.

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan yaptığı açıklamada, olayın nasıl olduğu konusunda kesin bir bilginin olmadığını belirterek, ''Sadece 20'nin üzerinde kişinin öldüğü yönünde bilgi var. Konuyla ilgili valilikte kriz merkezi oluşturuldu. Olay yerine savcı ve kolluk birimleri gönderildi. Olay tüm detayıyla araştırılıyor'' dedi.

"YAS İLAN EDİYORUZ"
Bu arada Uludere'de Türk jetlerinin PKK'lı diye köylüleri vurduğu iddiaları ile ilgili bir açıklama yapan BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, 3 gün boyunca yas ilan ettiklerini söyledi.

AJANSLAR

 


Konu depare tarafından (12-29-2011 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-29-2011, 13:34   #2
Kullanıcı Adı
depare
Standart
Aynı aileden 28 kişi nasıl terörist olacak..? Sülalecek dağa çıkacak halleri yok herhalde üstelik 2 tanesi 15 yaşın da..!
Ortalığı karıştırmak için bilerek düzenlenmiş bir kumpas olabilir Tskn'ın içinde ki bir köstebeğin işide olabilir halkı ayaklandırmak için..!
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-29-2011, 13:44   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
ya buyuk bir ihmal yada buyuk bir provokasyon....
daha once kekik toplayanlari terorist sandiklari gibi bunlaridami terorist sandilar
aciklamasi yok bunun dupe duz zalimliktir...
utaniyorum sahsen ben...
yaziklar olsun....

Konu İntifada tarafından (12-29-2011 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-29-2011, 14:29   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-29-2011, 15:02   #5
Kullanıcı Adı
depare
Standart
Ortalıkta yine iyi olmuş diyen tipler türedi bu kafayla gidersek Ermeni soykırımın'ın yalan olduğuna kimseyi ikna edemeyiz..!

Bölgeden bir arkadaşıyla görüşen birisi;


"Az önce telefonla bir arkadaşımı aradım yanındakiler feryad figan ağlıyor, Allah duyuyorsa sesimi bu olaya sevinen varsa ve haklı gören varsa beterini onların ailesinin başına getirsin onlar daha beter ölümlere ağlasın."

Konu depare tarafından (12-29-2011 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-29-2011, 16:01   #6
Kullanıcı Adı
_SoN_
Standart
Çok yakın zamanda olay net olarak anlaşılır,geç saat olması,PKK geçiş noktası olması,kalabalığın Türkiye sınırına geçiyor olması,TSK nın bu operasyonu düzenlediğini gösteriyor,TSK dan yapılan açıklama da,net olarak Terer örgütü üyeleri ifadesi yer almaktadır.Bekleyip göreceğiz.İnşallah siviller hedef alınmamıştır.
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-29-2011, 16:17   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Thumbs down Bombardımandan Sağ Kurtulan Tanık Olayı Anlattı!
Uludere'ye bağlı Gülyazı Köyü'nde oturan ve bombardımandan kaçmayı başaran Servet Encü dehşet anlarını anlattı.




Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Ortasu Köyü'nde, F-16 savaş uçakları köylüleri vurdu. Bölgede kaçakçılık yapan ve çoğunluğu 15-20 yaş aralığındaki çocuklardan oluşan 50 köylü gece saatlerine doğru köye geri dönüşü sırasında F-16 tipi savaş uçaklarının bombardımanına tutuldu.

"İMKANLAR OLMADIĞI İÇİN YAPIYORUZ"
Dün akşam Diyarbakır'daki askeri havaalanından kalkan savaş uçakları tarafından bombalandığı belirtilen köylüler, bombardımanda 4 savaş uçağının yer aldığını söyledi. Gülyazı Köyü'nde oturan ve bombardımandan kaçmayı başaran Servet Encü, sınır ötesinden sadece mazot ve gıda maddeleri aldıktan sonra dönüş yolunda saldırıya uğradıklarını kaydetti. Sınırda önlerinin Gülyazı Karakolu'na bağlı askerler tarafından kesildiğini belirten Encü, "İmkanlar olmadığı için bu işi yapıyoruz. Devlet bize imkan sağlasaydı yapmazdık" dedi.

'ASKERLER YOLUMUZU KESTİ, UÇAKLAR BOMBALADI'
Encü, "Biz dönerken askerler önümüzde gelerek yolumuzu kesti. Yeniden biz sınır ötesine kaçarken, F-16 uçakları üzerimizden geçerek bomba yağdırdı. Patlamanın etkisiyle ben de yere düşmüşüm ve karın içinde gömüldüğüm için beni fark etmemişler. Çok sayıda arkadaşımız ve akrabamız orada yaşamını yitirdi. Kaç kişi olduğunu bilmiyorum. 33 kişi yaşamını yitirmiş ve birçok kişiden ise haber alınamıyor" dedi.

'VAHŞETİ GÖRDÜK'
Yaşanan olayı "Bugün burası Halepçe, bugün burası Newala Qesaba" sözleriyle açıklayan Yekmale Köyü'nden Erdal Sağ ise, dün saat 16.00 ile 17.00 saatleri arasında 40'a yakın köylünün sınır ötesine gittiğini ancak akşam saatlerinde duydukları bombalama sesi sonrası karşılaştıkları vahşeti anlattı. Sağ, "Ortasu, Gülyazı ve Şantiye köylerinden çoğunluğu çocuk olmak üzere 40'a yakın kişi gitti. Akşam bomba sesleri ile herkes evinden çıktı. Karanlık olduğu için gidemedik sabah gittiğimizde bu vahşeti gördük. Bu yapılan tam bir vahşettir, katliamdır. Halkımız ekmeği için gitti. Bugün burası Halepçe olmuş, Newala Qesaba olmuş. Bu vahşetin karşısında söyleyecek söz bulamıyorum" şeklinde konuştu.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-29-2011, 16:20   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
tsknın açıklaması başlı başına saçma...
29 u aynı aileden kaç terörist grubu öldürmüşler şimdiye kadar ?

  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-29-2011, 17:02   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
İstihbarat yanlışlığı olduğu yüksek sesle konuşuluyor...
kanıtlar yarın ortaya çıkacakmış baransu öyle diyor...

Hüseyin Çelik: "Katırla taşınan malların büyük çoğunluğunun sigara olduğu tesbit edilmiştir. Hata varsa örtbas edilmeyecek, gereği yapılacaktır.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-29-2011, 17:05   #10
Kullanıcı Adı
mErvE.G.
Standart
Alllahım tam bir vahşet bu doğruysa eğer..
çok yazık.,resim çok üzücü.. inşallah değildir o şekilde..
mErvE.G. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım