![]() |
#1 |
![]() Turkcell Süper Lig 28. Hafta Karşılaşması Ankaraspor - Fenerbahçe ![]() ![]() ![]() Tarih: 18 Nisan 2009 / Cumartesi Saat: 20:00 Stad: Yenikent / Asaş Stadyumu Hakemler: **** *** ** *
![]() Konu ultrAstribun tarafından (04-18-2009 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ankara ligin başında sergilediği futbolu malesef şu sıralar sergileyemiyor fakat Fener de ankaradan iyi futbol oynamıyor bu sezon... Ankara eğer ligin başında oynadığı futbolu oynarsa Fener'i yenebilir... Fener bu maça çok eksikle çıkacaktır Gs maçından dolayı iyi ceza alır muhtemelen... Semih , Volkan ve Lugano yok Alex zaten top oynamıyor Guiza da fotbolcu sayılmaz... demek ki kafa kafaya geçebilir bu maç bide deplasman zaten... Fener de bu sezon deplasmanda hiç yok... Ankara galip gelirse kimse şaşırmasın...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() Evet yenilirsek şaşırmam (: Ve umudum da yok açıkçası... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Fenerbahçe, Ankraspor ile 10.kez karşı karşıya gelecek.
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor ile yarın 10. kez karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, başkent ekibiyle ligde bugüne kadar yaptıkları 9 maçtan 6'sını kazanırken, 1'ini yitirdi, 2'sinde de berabere kaldı. Fenerbahçe'nin toplam 17 golüne, başkent ekibi 10 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı. İki ekip arasında Ankara'da yapılan 4 maçta ise taraflar birer galibiyet alırken, 2 maç da berabere sonuçlandı. Kralspor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ankaraspor 74.dakikada attığı golle 1-0 önde
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Maç sonucu;
Ankaraspor 1 Fenerbahçe 0 F.BAHÇE'NİN UMUTLARI KUPA'YA: 1-0 Turkcell Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Yenikent ASAŞ Stadyumu'nda Ankaraspor'a konuk oldu. Mücadele 1-0 Ankaraspor üstünlüğü ile bitti. Maçın tek golünü 75. dakikada muhteşem bir golle Mehmet Çakır kaydetti. Fenerbahçe bu sonuçla şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı, belki de bir anlamda artık lige havlu attı. Lider Sivasspor ile kalan hafta öncesi puan farkı 9, bir maçı eksik Beşiktaş ile ise 7. Fenerbahçe bu sonuçla 48 puanda kalırken, Ankaraspor sezonun ikinci yarısındaki ilk galibiyetini aldı ve puanını 39 yaptı. Öte yandan Ankaraspor teknik direktörü Aykut Kocaman ilk defa F.Bahçe karşısında galip gelme başarısı gösterdi. BAŞKENT KABUSU Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de bu sezon Ankara takımlarıyla deplasmanda yaptığı maçlarda galibiyet almayı başaramamıştı. Sarı-lacivertli takım, Hacettepe'ye 2-1, Gençlerbirliği'ne ise 1-0 yenilirken, Ankaragücü ile golsüz berabere kalmıştı. sporx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() Bende demiştim bende ![]() ![]() Valla hiç şaşırmadım.Birde alışkanlık olduğundan üzülmedim yha:D Önceden neydm öle ben:D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|