AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-22-2011, 14:08   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Red face Tuba'nın hamileliği Arapları ikiye böldü
Tuba Büyüküstün’ün sevgilisi Onur Saylak’dan evlenmeden hamile kalması Arap dünyasını karıştırdı.

Oyuncu Tuba Büyüküstün’ün 7 aydır birlikte olduğu Onur Saylak’dan 2,5 aylık hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği haberi milyonlarca Arap hayranını da şaşırttı.

Büyüküstün’ün Asi ve Ihlamurlar Altında dizilerini 22 Arap ülkesinde yayınlayan MBC’nın internet sitesi bu hamileliği manşetinden duyurdu. Habere kısa sürede yüzlerce yorum yapılırken yarısı Büyüküstün’ü tebrik etti diğer yarısı ise ‘Evlenmeden nasıl hamile kaldı’ eleştirilerin de bulundu.

İşte Büyüküstün’ü eleştiren yorumlardan bazıları:

Samar: Ben Türkiye’de sadece dizilerde evlilik dışı hamile kalınır sanmıştım. Meğerse gerçek hayatları da öyleymiş!!

Salma : Günah ya kızmamız gerekirken tebrik mi ediyorsunuz!!

Ala: Ne tebriği?

Bagdadiyye: Türkiye’de amma demokrasi var. Hem evlilik dışı hamilelik hem de ikiz. Nazar değmesin!

Sara: Hamile kaldıktan sonra mı ailelerin haberleri olmuş? Hem de ikiz..

Maryum: Seni tebrik edemeyeceğim

Asya: Yakıştıramadım. Cansel olsaydı daha yakışırdı birbirlerine. Onur’ a aşık olduğuna inanmıyorum.

Fufu: Ya ikiz?? Çok değil mi? Allah yardımcınız olsun evlendikten sonra

Cezainiyye: Allah sizleri (Arapları) ıslah etsin. Ne tebrik ediyorsunuz?

“Türk dizileri Araplar’ı değiştirdi”

MBC internet sitesi magazin muhabiri Abir Zaki bu haberin yankılarını VATAN’a şu sözlerle anlattı: “Türk dizileri Arap dünyasını çok değiştirdi. Eskiden olsaydı bir kadının evlilik dışı hamile kalması kimse tarafından tebrik edilmezdi. Ama şu anda yorumların yarısı Tuba’yı tebriklerden oluşuyor, çünkü o burada çok seviliyor.”

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-22-2011, 14:13   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Trajikomik
Ama şu da var,haber saptırılmış,tebrik yazısı göremedim.
Ayrıca arapların hepsini müslüman sanan zihniyete sahibiz.
Bir haftadı bazı arap düğünlerine bakıyorum acayip.Hem arap ülkesinden arap ülkesine fark var.
Ama hepsi birmiş gibi gören,sanki hepsi İranmış gibi sanan salak bir zihniyet var.
Mısırdaki hristiyanların düğününü 'aha araplar böyle hepsi bozuk' diyen yavşaklar varki,bunlar diğer yandan 'pis şeriatçılar' diye küfür eder bu ülkelere.Ulan bir tutarlı olun be

Bu arada arap düğünlerine bayıldım,resmen dolar havuzu var kardeşim.
Mısır a gitmem lazım arap hristiyanların düğünleri dehşet bavul bavul para kazanırım
Dubai veya,Katar da olabilir.
Alt 07-22-2011, 14:27   #3
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
hüdaverci amma çıkarcısın hee
olayı nasılda saptıryorsun hemen :D kendi isteğin doğrultusunda yorumlamışsın :p yalnız benim de ilgimi çekmedi değil hani bu dolar mevzusu

Tuba Büyüküstünü ve tüm evlilik dışı çocuk yapan ünlüleri kınıyorum ayrıca
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2011, 14:43   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
Sahi arap dünyasını karıştıran bu ahlaksızlık niye bu ülkedekilerin umrunda değil ?
Bu ahlaksızlık bu ülkede yapılıyor halbuki...
O kadar alıştık ki bu tarz haberlere artık tepkide göstermiyoruz galiba...
Allah hidayet versın hem ona hem bize...
Alt 07-22-2011, 14:54   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hüdaverci amma çıkarcısın hee
olayı nasılda saptıryorsun hemen :D kendi isteğin doğrultusunda yorumlamışsın :p yalnız benim de ilgimi çekmedi değil hani bu dolar mevzusu

Tuba Büyüküstünü ve tüm evlilik dışı çocuk yapan ünlüleri kınıyorum ayrıca
Yahu apla adamlar dünya bankası gibi,bak 3 tane çocuk kayarak dans ederek yere geliyor o şekilde topluyor paraları ve tusunami oluşuyor paralardan o derece ve sıradan düğün salonu bizimkiler gibi,saray maray olsa Allah bilir kamyonlarla dökecekler İnanılmaz vallahi.Çıkarcı olcam tabi dünya çıkar üzerine
Bizim bir abi var bir arap ülkesinde ama fakir ülkeymiş,yinede iyi para kazanıyor
Arap olsaydım dubai de köşeyi dönerdim devlet çok sahip çıkıyor yeni evlilere vallahi,villa veriyor jeep veriyor bir de dünya kadar para ayrıca çocuk başına para.
Arap takiti yapsam yedirir miyim acama :S

Sadece ünlüleri kınamanı garipsedim ünsüzler neden kınanmıyor
Alt 07-22-2011, 16:13   #6
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu apla adamlar dünya bankası gibi,bak 3 tane çocuk kayarak dans ederek yere geliyor o şekilde topluyor paraları ve tusunami oluşuyor paralardan o derece ve sıradan düğün salonu bizimkiler gibi,saray maray olsa Allah bilir kamyonlarla dökecekler İnanılmaz vallahi.Çıkarcı olcam tabi dünya çıkar üzerine
Bizim bir abi var bir arap ülkesinde ama fakir ülkeymiş,yinede iyi para kazanıyor
Arap olsaydım dubai de köşeyi dönerdim devlet çok sahip çıkıyor yeni evlilere vallahi,villa veriyor jeep veriyor bir de dünya kadar para ayrıca çocuk başına para.
Arap takiti yapsam yedirir miyim acama :S

Sadece ünlüleri kınamanı garipsedim ünsüzler neden kınanmıyor
Ünlüler göz önünde çünkü,hani örnek olucaklarya güya halka!bu yüzden ünsüzleri yazmadım ayrıca arapları pek sevmem ama arap düğünleri böyle ise araplara karşı bir sempatizanlık oluşabilir içimde
Dubai konusunu sen bence iyice bir araştır birlikte gidelim orda evleniriz birer zengin bulup yaz tatillerinde türkiyeye geliriz forumda ki arkadaşlarımıza da hediyeler getirirz
Alt 07-22-2011, 16:51   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Dubai deki olayı 4 yıl önce kadar tv de belgeselde öğrenmiştim belki şuan fiyatlar 2-3 katıdır kim bilir
Ama araplar için geçerli
Çünkü yerli halkın sayısı yabancılara oranla daha azmış,sayıyı yükseltmek ve teşvik etmeik için bu uygulamayı yapıyorlarmış.
Aksi halde gider harem kurardım Şakası bile kötü :S Evlenmicem ben
Arap dilni bilsem kesin çalışmaya giderdim pis para saçıyorlar.
Alt 07-22-2011, 16:52   #8
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
çocuk veledi zina oldu iyimi...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2011, 16:54   #9
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çocuk veledi zina oldu iyimi...
Zinadan erkek çocuk olursa adı ne olur ? Zidane zidan :p Kız olursa zinane :S Neden bu ismi koydun diyenlere cevap ise 'sanane' olurdu heral :p
Kabul kötü espiri.
Alt 07-22-2011, 17:50   #10
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zinadan erkek çocuk olursa adı ne olur ? Zidane zidan :p Kız olursa zinane :S Neden bu ismi koydun diyenlere cevap ise 'sanane' olurdu heral :p
Kabul kötü espiri.

ama güldüm

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)