|
![]() |
#1 |
![]() ismail bir tuhaf adamdir, uc kurus icin hesap sorandir
uyanik gecinir amma yalandir, tum mal varligi cebinde olandir liseyi 6 senede bitirmis, cin gibi cocuk bizim ismail neden bu kadar acele etmis, aklini seveyim lan ismail ismail sek sek sekerek ismail rastik cekerek ismail adresim ayni ismail posta kodum da ayni yavrum kel basa simsir tarak, bu ayaklari artik birak ne isin var ki diskoryumda yaninda bir kiz sarimtrak ayranin yok icmeye, atla gidersin cesmeye bu ne perhiz, what is this aman ismail, can touch this hafif piskopattir kendileri, buna enayilik de dahil kizma amcasi, daha cok cahil ismail ismail odalarda isiksizim pesindeyim ismail tut ki karnim acikti kedimi yedim ah ben deli ismail, sen benden de deli kirdigin potlar bini asti,bak yanlissin herkes kacti ismail de buna sasti, aklini seveyim lan ismail lan ismail, atli misin, yavrum bagdatli misin herkes zeka yasini sorar, lan sen bu kadar tatli misin ulan ismail, ulan ismail... ismail sira sira siniler hasta olan iniler ismail kel kafandan sen suclusun ismail miyav dedi minik fare kukredi ismail iki gozum iki iki musluk oynatmama az kaldi, ismail nerde la fa la sol ismail ismail balli lokma tatlim benim ismail sensiz cennet bile surgun sayilir senin ki dupediz vurgun sayilir ismail ismail sen kocaman bir cilginsin ismail cilgin cocuk iso ismail onemli sahsiyetim benim ismail, felsefe yapma ismail, tut ki mucizeyim ne desem rahat degil ismail, tutti frutti seyrediyorum goremiyorum, biraz egil ismail beni anlamadin ya ben ona yaniyorum ismail mutfakta biri mi var? :D :D :D http://rapidshare.com/files/21764445...smail.mp3.html (dinlemeyen kalmasın )
![]() Konu sevdesu tarafından (04-05-2009 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ahh ah bir zamanlar ne dinlerdim bir İsmail olarak...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |