![]() |
#1 |
![]() Bir gün kızın evinde telefon çalar
Kız açar daha cevap vermeden Bu kadar mıydı? Dedi genç kız Bu kadar mıydı sevgin,aşkın? Ya sen ne sandın?sevdiğimi mi? Kız yıkılmıştı telefon başında Bir şey söyleyemiyordu Susuyordu o anda Bir ara delikanlı genç kızın hıçkırıklarını duydu Ne o?niye konuşmuyorsun? Ağlıyor musun yoksa? Olsun canım bu da geçer Ben bıraktım diye mi ağlıyorsun yoksa? Senin ayrıldığını söyleriz Benim için fark etmez Genç kız hıçkırıklar içinde Çıkan boğuk sesiyle Bardağı taşıran bu son söze karşı dayanamayıp Anlamadın mı? Sen veya ben sersem ne fark eder? Ayrıldığımıza ağlıyorum Senin acınacak haline ağlıyorum Delikanlı sustu… Oysa genç kız bunları söylerken seviyordu Sevmişti ve sevecekti Ama yapılacak bir şey yoktu Bu sözlerin karşısında direnen gurur vardı Gurur ve sevgi ne ters iki kelime Ve sonunda sevgi terazisi ağır bastı Telefonu kapatırken delikanlı Soğuk bir sesle elveda dedi Genç kız gururunu son bir defa ayaklar altına alarak Seni seviyorum demişti… Delikanlı sevdiğini itiraf etmek için bir daha aradı Geç kalmıştı! Telefon cevap vermeyince Genç kızın evine gitti Kızın evi kalabalıktı şaşırdı Acı bir siren sesiyle irkildi İçir de ağzının kenarında kan olan bir ceset çıktı Sadece elveda demiştim… UYAN! Dediyse de duymadı genç kız Bir ara kızın elinde buruşmuş bir mektup ilişti gözüne Gözlerini silerek okumaya başladı; TÜM SEVEN VE SEVİLENLERE İBRET OLSUN…
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kader utansin, hayat utansin
![]() paylasim icin tesekkurler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
bir başka örnek al : ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben arti vermistim canim
![]() ama tekrar veririm + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
zorla değil seve seve verdin demi :D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kimsenin sonu böyle olmasın.
+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() tamama seviosun ama ölmeye deger mi ki....
paylaşım için teşekkürler + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |