03-23-2008, 04:05 | #1 |
Tuncay Özkan ağzını iyice bozdu!!!!!!!!!!!
Tuncay Özkan ağzını iyice bozdu
Gazeteci-yazar Tuncay Özkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yalancılıkla suçladı, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e ise "köpek" diyerek hakaret etti. Kendisinin gözaltına alınıp alınmamasıyla ilgili olarak da, "Beni götürmezlerse, işkence tezgahlarından geçirmezlerse, ben de onların yüzüne tükürmezsem namerdim." dedi. Tuncay Özkan, Biz Kaç Kişiyiz Denizli Platformu tarafından Bakbay Düğün Salonu'nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Özkan, Başbakan Erdoğan hakkında yorum yaparken bir katılımcının, "Yalancı!" diye bağırması üzerine şunları söyledi: "Yalancı, hem de kuyruklu yalancı. Bir ülkenin başbakanı, sokaktaki ite köpeğe beni hedef göstermek için, '82 yaşındaki kadının başörtüsünü çekti, aldı.' diyor. Anadolu'da bir kadının başörtüsünün çekip alınmasının ne anlama geldiğini ben bilirim. Ben Anadolu çocuğuyum, başka bir şey çocuğu değilim." Ergenekon davası kapsamında gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk'un gözaltına alınış şeklini de eleştiren Özkan, "Mustafa Kemal'in askeri olarak beni götürmezlerse, işkence tezgahlarından geçirmezlerse, ben de onların yüzüne tükürmezsem namerdim. Onlardan her türlü namussuzluğu beklerim, beni bu yoldan alıkoyamazlar. Ben halkımdan ayrılmam. Sizlerle beraber karanlıkla mücadele etmeye devam edeceğim." şeklinde konuştu. Eğitim anlayışının toptan değiştirilmeye başlandığını da iddia eden Özkan, "Andımızı sildiler. Türklerin kurtuluşunu, Fransızların Kahramanmaraş'tan, Gaziantep'ten çıkışını, Sütçü İmam öyküsünü, Fransızlar istemiyor diye kitaptan çıkardılar." dedi. Konuşması sırasında dinleyicilerden birinin, "Milli Eğitim Bakanı yobaz!" diye bağırması üzerine de şunları söyledi: "Yobaz ama nasıl yobaz? Özel okulların Atatürk köşelerini kaldırtıyor. Emperyalizmin uşakları ki nasıl uşaklar. Uşak bile değil, köpek bunlar köpek." Mayıs ayının beklenmesini isteyen Tuncay Özkan, sözlerini şöyle tamamladı: "Ben CHP'ye üyelik başvurusu yapacağım. Kabul ederlerse oradayım, yoksa Mustafa Kemal'in bayrağını açıp Türkiye'yi dolaşacağım." CİHAN
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-23-2008, 04:07 | #2 |
Neyse içimi boşalttım düzelteyim bari ona benzemeyim
|
|
03-23-2008, 04:11 | #3 |
yorum yok.... adam ne dediğini bilmiyo.. kapatmak gerek bunu. :D
|
|
03-23-2008, 04:16 | #4 |
Terbiyesiz
Ordaki halkı coşturabilmek amacıyla saçmalamış yine baya ama kaç kişi vardı coşacak sayabildi mi acaba ? yoksa saymaya değmeyecek kadar az mıydııı :D |
|
03-23-2008, 12:08 | #5 |
Politika Ajdar ını buldu!!!!
Bu tip kronik rahatsızlara dava açma tenezzülünde bile bulunulmamalı.Sadece ufaktan biryerini sıkalım bakalım ne tpki veriyor. İşkenceymiş sen burnundan kıl aldıramazsın. Korkma kimse seni kahraman yapmayacak öyle gözaltılara özenme.. |
|
03-24-2008, 00:19 | #6 |
hangi tuncay şu geçenlerde kendi proğramında kameraya el kol harakatleri yapıp dilini çıkaran tuncaymı beklenir...
|
|
03-24-2008, 00:21 | #7 | |
Alıntı:
|
||
03-24-2008, 00:28 | #8 | ||
Alıntı:
Geçen gün gazete de okumuştum "Ergenekon soruşturması için zorla kendini göz altına aldırmaya çalıştı" diye ... Yazık !!!!!! Tuncay Özkan ve biricik arkadaşı Hulki Cevizoğlu black_metal'inde dediği gibi politikanın "ajdarları" .... |
|||
03-24-2008, 00:33 | #9 |
yaf adam yerine koyup konusmayalım arkadaşlar kendi dünyasında tasmasını kaybetmiş dolanıp duruyor
adam sıfatı çok gelir böyle mahlukta |
|
03-24-2008, 00:35 | #10 |
ağzına da bayağı yakışmış tuncay beyin..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|