AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-23-2008, 04:05   #1
Kullanıcı Adı
sadeceali
Standart Tuncay Özkan ağzını iyice bozdu!!!!!!!!!!!
Tuncay Özkan ağzını iyice bozdu

Gazeteci-yazar Tuncay Özkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yalancılıkla suçladı, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e ise "köpek" diyerek hakaret etti.

Kendisinin gözaltına alınıp alınmamasıyla ilgili olarak da, "Beni götürmezlerse, işkence tezgahlarından geçirmezlerse, ben de onların yüzüne tükürmezsem namerdim." dedi.

Tuncay Özkan, Biz Kaç Kişiyiz Denizli Platformu tarafından Bakbay Düğün Salonu'nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Özkan, Başbakan Erdoğan hakkında yorum yaparken bir katılımcının, "Yalancı!" diye bağırması üzerine şunları söyledi: "Yalancı, hem de kuyruklu yalancı. Bir ülkenin başbakanı, sokaktaki ite köpeğe beni hedef göstermek için, '82 yaşındaki kadının başörtüsünü çekti, aldı.' diyor. Anadolu'da bir kadının başörtüsünün çekip alınmasının ne anlama geldiğini ben bilirim. Ben Anadolu çocuğuyum, başka bir şey çocuğu değilim."

Ergenekon davası kapsamında gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk'un gözaltına alınış şeklini de eleştiren Özkan, "Mustafa Kemal'in askeri olarak beni götürmezlerse, işkence tezgahlarından geçirmezlerse, ben de onların yüzüne tükürmezsem namerdim. Onlardan her türlü namussuzluğu beklerim, beni bu yoldan alıkoyamazlar. Ben halkımdan ayrılmam. Sizlerle beraber karanlıkla mücadele etmeye devam edeceğim." şeklinde konuştu.

Eğitim anlayışının toptan değiştirilmeye başlandığını da iddia eden Özkan, "Andımızı sildiler. Türklerin kurtuluşunu, Fransızların Kahramanmaraş'tan, Gaziantep'ten çıkışını, Sütçü İmam öyküsünü, Fransızlar istemiyor diye kitaptan çıkardılar." dedi.

Konuşması sırasında dinleyicilerden birinin, "Milli Eğitim Bakanı yobaz!" diye bağırması üzerine de şunları söyledi: "Yobaz ama nasıl yobaz? Özel okulların Atatürk köşelerini kaldırtıyor. Emperyalizmin uşakları ki nasıl uşaklar. Uşak bile değil, köpek bunlar köpek."

Mayıs ayının beklenmesini isteyen Tuncay Özkan, sözlerini şöyle tamamladı: "Ben CHP'ye üyelik başvurusu yapacağım. Kabul ederlerse oradayım, yoksa Mustafa Kemal'in bayrağını açıp Türkiye'yi dolaşacağım."

CİHAN

sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-23-2008, 04:07   #2
Kullanıcı Adı
murat kurt
Neyse içimi boşalttım düzelteyim bari ona benzemeyim
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 04:11   #3
Kullanıcı Adı
sadeceali
yorum yok.... adam ne dediğini bilmiyo.. kapatmak gerek bunu. :D
sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 04:16   #4
Kullanıcı Adı
KAmusal mışş
Terbiyesiz

Ordaki halkı coşturabilmek amacıyla saçmalamış yine baya ama kaç kişi vardı coşacak sayabildi mi acaba ?

yoksa saymaya değmeyecek kadar az mıydııı :D
KAmusal mışş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 12:08   #5
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Politika Ajdar ını buldu!!!!
Bu tip kronik rahatsızlara dava açma tenezzülünde bile bulunulmamalı.Sadece ufaktan biryerini sıkalım bakalım ne tpki veriyor.
İşkenceymiş sen burnundan kıl aldıramazsın.
Korkma kimse seni kahraman yapmayacak öyle gözaltılara özenme..
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2008, 00:19   #6
Kullanıcı Adı
(-_-)_4747
hangi tuncay şu geçenlerde kendi proğramında kameraya el kol harakatleri yapıp dilini çıkaran tuncaymı beklenir...
(-_-)_4747 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2008, 00:21   #7
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
"Yalancı, hem de kuyruklu yalancı. Bir ülkenin başbakanı, sokaktaki ite köpeğe beni hedef göstermek için, '82 yaşındaki kadının başörtüsünü çekti, aldı.' diyor. Anadolu'da bir kadının başörtüsünün çekip alınmasının ne anlama geldiğini ben bilirim. Ben Anadolu çocuğuyum, başka bir şey çocuğu değilim."
Az çok sokağa çıkmış, sokak ağzını bilen biri; burada Tuncay Özkan' a ne cevap verileceğini çok iyi bilir. O yüzden ben söylemeyeyim. Zaten forum kuralları da müsade etmez...
Alt 03-24-2008, 00:28   #8
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
"Yalancı, hem de kuyruklu yalancı. Bir ülkenin başbakanı, sokaktaki ite köpeğe beni hedef göstermek için, '82 yaşındaki kadının başörtüsünü çekti, aldı.' diyor. Anadolu'da bir kadının başörtüsünün çekip alınmasının ne anlama geldiğini ben bilirim. Ben Anadolu çocuğuyum, başka bir şey çocuğu değilim."
Az çok sokağa çıkmış, sokak ağzını bilen biri; burada Tuncay Özkan' a ne cevap verileceğini çok iyi bilir. O yüzden ben söylemeyeyim. Zaten forum kuralları da müsade etmez...
katılıyorum .... Başka bir şey çocuğu değilim "başka birşey"

Geçen gün gazete de okumuştum "Ergenekon soruşturması için zorla kendini göz altına aldırmaya çalıştı" diye ...
Yazık !!!!!!

Tuncay Özkan ve biricik arkadaşı Hulki Cevizoğlu black_metal'inde dediği gibi politikanın "ajdarları" ....
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2008, 00:33   #9
Kullanıcı Adı
sesli34
yaf adam yerine koyup konusmayalım arkadaşlar kendi dünyasında tasmasını kaybetmiş dolanıp duruyor

adam sıfatı çok gelir böyle mahlukta
sesli34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2008, 00:35   #10
Kullanıcı Adı
eddie
ağzına da bayağı yakışmış tuncay beyin..
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)