AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-13-2008, 17:56   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Tuncay Özkan'dan ağır suçlama
Tuncay Özkan'dan ağır suçlama

32. Gün'de Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ı "İBDA-C örgütü" üyesi ilan etti. Özkan CHP'ye alınmadığını, yakında kendi partisini kuracağını söyledi.

32. Gün'deki programda konuşmasına sakin başlayan Tuncay Özkan, Yeni Şafak yazarı Fikri Akyüz'ün "Tuncay Özkan haketti" sözleri üzerine çılgına döndü.

Yeni Şafak, için "yobaz", Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç için "İBDA-C üyesi" diyen Özkan, Rıdvan Akar'ın tepkisiyle karşılaşınca, iddia sahibinin Aydınlık Dergisi olduğunu söyledi.

Program devam ederken, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'tan jet yanıt geldi ve Tuncay Özkan'ın iddialarının asılsız olduğunu belirtti. Kılıç, hukuki haklarını kullanacağını belirtti.

32. Gün'de Tuncay Özkan'ın yaptığı açıklamalardan çarpıcı bölümler:

- Anayasa Mahkemesi Başkanı İBDA-C kökenlidir...

- Kanalın yayınını durdurma kararı aldılar, satmak zorunda kaldım...

- Bir ay sonra gazeteciliğime nokta koyarak siyasete gireceğim... Partimi kuruyorum...

- 22 Temmuz'dan sonra CHP'ye başvurdum beni istemediler...

- Ben CHP'den hibe almadım... İspatlansın intihar ederim...

- Kürt sorunu AKP ile başladı...

- Ergenekon meselesi tamamen bir senaryodur...

- 27 Nisan e-muhtırası bana karşı verildi...

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=325574

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-13-2008, 18:01   #2
Kullanıcı Adı
Berika
Standart Tuncay Özkan'dan ağır suçlama
izledim biraz çok komik..

bu adamın karşısına başbakanı koyacan var ya ağzını açamaz ama değmez işte..konuşsun bakalım biz de gülelim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)