AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-24-2009, 01:52   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Tuncay Özkan'dan Saylan'a İzmir cevabı
Bazı çevrelerin Saylan’ı demokrasi yandaşı gibi göstermeye yönelik başlattığı psikolojik harekât, Ergenekon tutuklusu Tuncay Özkan’ı kızdırdı.

Ergenekon soruşturması kapsamında Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Özkan, bazı medya kuruluşlarında yer alan, "Türkan Saylan İzmir mitinginde 'ne şeriat ne darbe' diyeceği için konuşturulmadı" haberlerini ıladı. Özkan, yaptığı açıklamada, verilen bildirimlerde adları olmayan kişilerin Valilikçe, Emniyetçe konuşmasına izin verilmediğini belirtti.

Ergenekon soruşturması kapsamında Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Özkan, medyada yer alan, "Türkan Saylan İzmir mitinginde 'ne şeriat ne darbe' diyeceği için konuşturulmadı" haberlerine sert tepki gösterdi. Saylan’ın yaptığı açıklamalara ve destekçisi konumunda bulunan çevrelere bizkackisiyiz.com sitesi aracılığıyla ılama getiren Özkan, “Türkan Hocamız 'ben ne şeriat ne darbe' diyeceğim yoksa konuşmam demedi. Türkan Hocamız miting günü kürsüye gelerek konuşma yapmak da istedi. Ancak hükümet komiseri ismi listede olmadığı için izin vermedi” dedi.
TÜRKAN SAYLAN VE ŞÜREKÂSINA TUNCAY ÖZKAN’DAN YALANLAMA METNİ
Özkan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “(Tuncay Özkan, Türkan Saylan’ı İzmir mitinginde konuşturmadı) şeklinde, şaşkınlık ve üzüntüyle karşıladığım bir açıklama yapılmıştır. Oysa gerçek şudur:
İstanbul Çağlayan mitingi 29 Nisan 2007’de yapılmıştır. Türkan hocamız 'ben ne şeriat ne darbe' diyeceğim yoksa konuşmam demedi. 13 Mayıs 2007 İzmir mitingi, sürenin kısa olması ve kalabalık toplanmayacağı düşüncesiyle bazı Sivil Toplum Kuruluşlarınca hazırlık ve düzenleme komitesi çalışmalarına katılmayarak çekinceyle karşılandı. Bu örgütlerden biri de Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’dir. Düzenleme komitesi İzmir’e özgüdür.
İlin Sivil Toplum kuruluşlarınca oluşturulmuştu. Türkan Hocamız ne çalışmalarda, ne de düzenleme komitesinde yer almamıştır. Türkan Hocamız, miting günü kürsüye gelerek konuşma yapmak istediğini beyan etmiştir. Düzenleme komitesi, Valilik ve Emniyet bildirimlerinde yer almayan adların konuşmasına hükümet komiserinin izin vermemesi nedeniyle, hocamızın ve diğer değerli konuşma yapmak isteyenlerin taleplerini geri çevirmiştir. Benim de ricam sonuçsuz kalmıştır.”

(VAKİT)

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi