![]() |
#1 |
![]() Kanaltürk'ü satarak herkesi şaşkına çeviren Tuncay Özkan için yeni web sitesi isimleri yağmur gibi geliyor.
Radikal'in attığı bizkaçlirayız.com manşetinden sonra ilginç isimler geliyor. İnternet ortamında dolaşan isimler Özkan'ın çok kızdıracak.. 1-www.hepiniziuyuttum.com 2-www.satiyorumsattim.com 3-www.ulusalsatis.com 4-www.bizkaclirayiz.com 5-www.alanmemnunsatanmemnun.com 6-www.soldanalsagaver.com 7-www.milliondollarbaby.com 8-www.paranindiniimanilaikligicumhuriyetiyok.tv 9-www.vatanmilletbahaneparasahane.com 10-www.bizkaçkişikekledik.com 11-www.yerelsecimler.net/akp_izmir_belediyebaskanligi_ adaylari/tuncay_ozkan.html 12-www.5koy30al.com 13-www.hepimizenayiyiz.com 14-www.bulkisiyialparayi.com 15-www.ulusalcidanalhocayaver.com 16-www.bendesattim.com 17-www.paramiverdilersattim.com 18-www.ulusalkaziklama.com 19-www.mühimolanpara.tv Tuncay nasılda madara etti azgın azınlığı Baykal AK parti için tuncayda AK partilileri eğlendirmek için çalışıyo
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 8-www.paranindiniimanilaikligicumhuriyetiyok.tv
9-www.vatanmilletbahaneparasahane.com 10-www.bizkaçkişikekledik.com 13-www.hepimizenayiyiz.com 18-www.ulusalkaziklama.com 19-www.mühimolanpara.tv koptum yaaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D +1 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 1-www.hepiniziuyuttum.com
9-www.vatanmilletbahaneparasahane.com 10-www.bizkaçkişikekledik.com Teşekkürler ... +1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ağlasam mı gülsem mi bilemedim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() 12-www.5koy30al.com hemen koyalım :-X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Haberi ilk duyduğumda foruma cevaben yazdığım bir adres vardı. Ben onu seçiyorum 8)
www.bizkacparaederiz.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Arkadaşlar Kanalturk satıldıya... Peki içindeki adamlarda satıldımı ? ve O Kanala yardım yapanlarda satıldımı ? Eğer satıldıysa büyük kıyak var :D
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı: