01-26-2008, 03:41 | #1 |
Tunceli'de öğrencilerden AK Parti'yi protesto
AK Parti hükümetinin eğitim, sağlık ve ekonomik alandaki politikaları ile İl Halk Kütüphanesi'nin yerinin değiştirilmesini protesto etmek amacıyla Tunceli Emek Gençliği EMEP il binası önünde biraraya geldi.
'Söz veriyoruz ırkçılığa, gericiliğe ve yozlaşmaya karşı geleceğimize sahip çıkıyoruz' yazılı pankart ile Sanat Sokak'a kadar yürüyen 100 kişi sık sık 'eğitim, bilim, özgürlük' sloganları attı. Eğitim-Sen de destek verdiği açıklamada, Emek Gençliği adına basın açıklamasını okuyan Uğur Yen, AK Parti'nin eğitim karnesinin kırıklarla dolu olduğunu öne sürdü. Yen, "14 milyon öğrencinin bugün karnelerini alıyor. Adaletsiz, eşit olmayan ve artık paralı olan bu eğitim sistemi içinde bizlere verilen karneler, bizlerin başarı ölçütü olarak kabul ediliyor. Ancak bugün asıl bahsedilmesi gereken AK Parti hükümetinin eğitim karnesidir. Bir yarıyıl daha sona ererken AK Parti'nin eğitim karnesi kırıklarla doludur" dedi. Okullarda öğrencilerin sırf Alevi ve Kürt oldukları için şiddete maruz kaldıklarını iddia eden Yen, "Bize görülen bu asimilasyoncu mantığı kabul etmiyoruz" dedi. Bu arada, basın açıklamasının olduğu alanda meraklı bir köpeğin olması ilginç bir görüntü oluşturdu. siz ne dersiniz arkadaslar...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-26-2008, 11:27 | #2 |
Bunlar bakalım kendi iradeleriylemi protesto etti.Bakalım bunların arkasında hangi eller var?
|
|
01-26-2008, 18:26 | #3 |
gaza gelenden ziyade gaza getirene bakmak lazım...
|
|
01-26-2008, 21:59 | #4 |
bu işin arkasında kimlerin olduğu belli.......
|
|
01-26-2008, 22:01 | #5 | |
Alıntı:
|
||
01-26-2008, 23:19 | #6 | |
Alıntı:
|
||
01-26-2008, 23:21 | #7 | ||
Alıntı:
|
|||
01-26-2008, 23:23 | #8 |
bizimki siddet değil daha çok laflama laf atma horlama bu siddetten aslinda daha agir seylerdi UNUTTUK...
|
|
01-26-2008, 23:28 | #9 |
[i][b]Bugüne kadar bütün hükümetler kendilerine oy veren şehirlere yatırım yapmış diğer şehirleride öksüz bırakmıştır!
Ama Ak Parti geldikten sonra kendisine oy vermeyen ve hatta açıkça nefret eden Tunceli'ye yaptığı yatırımları Ak Parti'nin ana sitesinden okudum! Açıkça şaşırdım... Yapılması gereken yapılmıştı ama bu ilkti... Bize oy vermeyene yatırımı yaptık... Fakat Pk.k lı kalleşler hala Tunceli kırsallarında cirit atıyosa Tunceli halkıda çuvaldızı kendine batırsın artık! Kürt ve Alevi olduğu için kimsenin aşşağılandığını ne duydum ne gördüm! Bugüne kadar Doğu ve Günedoğu'nun bütün yaşadığı sıkıntılar, acıları, kederleri İçanadolu ve Karadeniz halklarıda gördü... Sorun çıkarmak için uğraşırsak yüzlerce mana buluruz! Ama sevmek istersek binlerce mana buluruz... |
|
01-26-2008, 23:31 | #10 |
közü kulağı kapalı yeşeme bundan sonra kardeşim o zaman zaten işine gelmeyeni ne duyarsın ne görürsün hayat sadece senin etrafını görebildiğin kadarında değil,Dünya sade senin etrafında donmuyor bu yuzden etnik milliyetçilik yapmaya meyillisin sadece 1 cumlen için yazdım bunları onu da sen biliyorsun..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|