AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-19-2008, 01:48   #1
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Turan Çömez'den ilginç benzetme

Partisinden ihraç edilen AK Parti Balıkesir eski milletvekili Turan Çömez, Bursa'da katıldığı panelde, kendisini, Buz Dağı'na giden geminin güvertesinde feryat eden birine benzetti.

Saadet Partisi Bursa İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından bu akşam Uzunoğlu Düğün Salonu'nda düzenlenen panele katılan Dr. Turan Çömez; "Siyaset hayatım boyunca hep inandığım gibi davrandım, inandığım gibi konuştum. Hayata, küçük bir Anadolu köyünde başladım, okuma-yazması olmayan bir çiftçi ailesinin çocuğuyum. Geldiğim topraklarla, büyüdüğüm insanlarla, mensubu olduğum aileyle hep gurur duydum. Bu milletin vergileriyle, bu milletin okullarında okudum. Önce hekim oldum, sonra yine bu milletin verdiği sorumlulukla milletin vekili oldum. Yeri geldi, horlandım, itildim, kakıldım, koskoca Meclis'in içinde tek başıma oturdum, ama her şeye rağmen hep milletimden yana, hep doğrulardan yana olmaya özen gösterdim. 22 Temmuz öncesinde artık 'sizlerle yolum ayrılıyor ve ben Parlamento'nun dışına, milletin içine giriyorum' diyerek yollarımı ayırdım. O günden beri köy köy, kasaba kasaba tüm Türkiye'yi dolaşıyor, milletimin derdine derman olmaya, onların gören gözü, işiten kulağı, konuşan dili olmaya devam ediyorum. Bazen kendimi buz dağına giden Titanic'in güvertesinde feryat eden birine benzetiyorum. İçeride, balo salonunda insanlar eğleniyor, gidip camına vuruyorum 'haberiniz olsun buz dağına gidiyoruz' diye. Duyan oluyor, gülen oluyor, ama ne olursa olsun ben bu feryadımı devam ettiriyorum.'' diye konuştu.

CİHAN

ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-19-2008, 01:49   #2
Kullanıcı Adı
Ak_Zeynep
Saadet Partisi Bursa İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından bu akşam Uzunoğlu Düğün Salonu'nda düzenlenen panele katılan Dr. Turan Çömez;

ilginç......
Alt 04-19-2008, 03:06   #3
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
bak şimdi ağlıyacağım
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2008, 03:10   #4
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
"Siyaset hayatım boyunca hep inandığım gibi davrandım, inandığım gibi konuştum. Hayata, küçük bir Anadolu köyünde başladım, okuma-yazması olmayan bir çiftçi ailesinin çocuğuyum. Geldiğim topraklarla, büyüdüğüm insanlarla, mensubu olduğum aileyle hep gurur duydum. Bu milletin vergileriyle, bu milletin okullarında okudum. Önce hekim oldum, sonra yine bu milletin verdiği sorumlulukla milletin vekili oldum. Yeri geldi, horlandım, itildim, kakıldım, koskoca Meclis'in içinde tek başıma oturdum, ama her şeye rağmen hep milletimden yana, hep doğrulardan yana olmaya özen gösterdim. 22 Temmuz öncesinde artık 'sizlerle yolum ayrılıyor ve ben Parlamento'nun dışına, milletin içine giriyorum' diyerek yollarımı ayırdım. O günden beri köy köy, kasaba kasaba tüm Türkiye'yi dolaşıyor, milletimin derdine derman olmaya, onların gören gözü, işiten kulağı, konuşan dili olmaya devam ediyorum. Bazen kendimi buz dağına giden Titanic'in güvertesinde feryat eden birine benzetiyorum. İçeride, balo salonunda insanlar eğleniyor, gidip camına vuruyorum 'haberiniz olsun buz dağına gidiyoruz' diye. Duyan oluyor, gülen oluyor, ama ne olursa olsun ben bu feryadımı devam ettiriyorum.'' diye konuştu.

Bu konuşmayı hazırlamak için kaç gün uğraştı acaba
Buram buram demagoji kokan bir konuşma!!!
Alt 04-19-2008, 13:02   #5
Kullanıcı Adı
mavera
Soyadinin hakkini fazlasiyla veriyor..birileri onu iyice havaya sokmus, tam bir balon yani bir ignelik isi var, o igneyide halk batirir gerektigi zaman..
bu arada saadetlilerde ak parti düsmani olsunda ne olursa olsun diyerek herkesi cagiriyorlar daha önce seneri cagirdilar, simdi cömezi yakinda tuncay özkan ve deniz baykalda konferans verirse hic sasirmam 8)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)